... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Saurus napísal:
Čiže je to normálne niekde vyhľadateľné ako položka v menu? Sorry za blbé otázky, ale s iDrive-om, ani s DPF som to potešenie doteraz ešte nemal...![]()
Ako je to trebárs, keď niekde natrafíš na stočený kus? Majú stočené KM na tachu vplyv aj na údaj životnosti DPF?
Jarino65 napísal:na zivotnost dielov to nema vplyv to by si musel mat vynulovane aj udaje z pocitaca a to robia vazne len uplny stroskotanci...mme sa podarilo podla filtra zistit ze som mal 30tis stocone a a to som si auto doviezol priamo z mnichova..na slovensku sa staca min 100tis co som pocul a videl
Jarino65 napísal:1600 km do vymeny.....ludia hlaste kto to vie repasovat alebo niaku dobru cenu
svanto66 napísal:Caute..chcem sa opytat ked zacne svietit kontrolka DPF a nebudem s tym nic robit, mozem dalej s tym jazdit aj dalsich 100tis km alebo sa to musi vymenit alebo precistit??
voMacK napísal:
urcite nepocitaj s tym, ze ten problem proste odignorujes...ked sa uplne DPF upcha tak si s autom dojazdil...samozrejme predtym, budes mat celkovo problemy s tym suvisiace [pokles vykonu a podobne..]
druha vec, ak auto jazdilo povedzme vylucne dialnice a DPF je v "dobrom" stave aj po 200tis km...oficialny interval ti bude uz ukazovat prekroceny, ale DPF sam o sebe bude este OK...aj tu proste plati, ze rozhoduje stav a ne pocet km, co svieti na palubovke :)