... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
RACERMAN napísal:Cca 2-3 roky do zadu som vlastnil par mesiacov E90 325i, super auto, krasny zvuk.
Momentalne jazdim E60 530d stale ma to nejako taha k tej trojke a k benzinu, uvazujem nad 330i E90 cititit tam rozdiel oproti 325i vo vykone? Udajne zvuk na 330i je este krajsi ?
Patkola1 napísal:Jaj kua keby som nebol dement tak by som si bol aj ja kupil benzín.
kompre napísal:mam 325i (trojliter) asi mesiac a pol, zvuk je perfektny, ale v 330i som sa neviezol a z BMW som mal moznost viezt sa iba v starsej 320i a v x6ke 3.0d, cize nemam s cim porovnavat. Spotreba za ten mesiac a pol je niekde okolo 9,3l (palubak, 95 a 98 benzin) cca 1500km a z toho skoro tretina mesto ostatok dialnica a okresky. Vykon fajn ale automat a stvrokolka to trochu degraduju, keby som mal moznost isiel by som do 330i :). Ja som nemal inu moznost, k bmw som sa dostal ako slepe kura k zrnu, ale som velmi rad ze sa tak stalo :). Konecne sa na kazdu hoci len 3km dlhu cestu autom tesim ako male dieta :) a auto mi nie len sluzi, ale robi aj radost.
Miro Kovačik napísal:šak ked má o 30kilowatov viac,bodaj by nebola rýchlejšá :-))))Martin 46 ma 330i a peťo h má 325i porovnávali sme ich a 330 je o dosť rýchlejšia
kompre napísal:moze byt, nechce sa mi to merat dotankovavanim a spotrebu neriesim s tou som sa stotoznil pri kupe auta :), doriesim vysokotlakove cerpadlo a vstreky a som spokojny, lebo dnes som skoro nenastartoval
kompre napísal:Podla trasy a odpichov na semaforoch, ale 11,5-12 najcastejsie (podla palubaku) v BA. Auto fuka vlazny vzduch po par pridaniach plynuco v zime ocenujem.