Utorok, 2. Februára 2010, 22:08
No ja ich mám, presne tie isté akurát som ich objednával z ebay za iné ceny. všetko sedí tak ako na halogenoch. pokial tam das halogenove ziarovky. ...ale ak tam budes davat xenonovu prestavbu, nastavaju problemy.
1: vyvrtanie diery do plastu svetlometu, ktory je uz tak ci tak nedostatocne tesniaci.
2: elektrika E90 stavana na halogen neakceptuje xenonovu prestavbu.
3: nesedia bajonetove smerovky, ktore niesu v baleni, a originalne treba prisposobit petlici v svetlomete ( letovačka + vodič)
Ja som to vyriešil takýmto sposobom: zohnal som riadiace jednotky BOSCH z audi, ktore dokazu korigovat ubytky spotreby vybojky (co prestavby nedokazu-dochadza k vykyvom a preto to neakceptuje ) a zapojil som ich paralelene s dvoma kondenzatormi 4700nF...
Motorčeky nastavovania sklonu pasuju z halogenovych svetlometov a všetka ostatna elekrika je totožná a bez úprav.
je este jeden problem s neustalym rosením svetiel, treba ich pretesnit nanovo lebo su z taiwanu a neni to nejaka extra kvalita ...
Na druhej strane vyzeraju velmi pekne a ked odstranite vsetky chyby su na neorzonanie od originalov.
Odporúčam
-
Prílohy
-