... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
imo21 napísal:tak vidim to na vylet do nemecka stym ze pojdem si popozwrat viacero modelov samozrejme zameram sa na 330 a 320 zalezat bude uz len pomer cena vybava uvidime , ten m paket tam chcem urcite ale tazko najst auto v cenovom rozpeti a este aj v slusnej vnutornej vybave a plus m paket asi chcem vela prioritou premna ostane vnutorna vybava urcite nechcem z dnuka chabe auto a z vonku m paket skvor naopak a postupne si to dorobim podla financii vidim ze sa tu daju zohnat aj volanty m paketove co som pozeral velmi dobre forum dakujem vam zatial ... k tym autam vozil som sa uz v 320d predtym som mal najprv 1 oktavku potom chvilku RS dvojkovu a GOlFA GTD 2010, ten golfik bol urcite zivsi ako to bmw 320 ale zas BMW chcem hlavne kvoli vzhladu a je to taky seninak rozmyslal som aj nad A4 ale to nebude na toto forum lebo ma tu ukrizujete ale upadlo z toho.... inak pre zaujimavost uz dlho som predtym rozmylsla ci uz stare auta alebo aj nove dat do Plastdipu alebo polepu no zaujima ma ci niekto daval ten plastidip ci uz kvoli ochrane alebo vyzualu popripafe vas naszor porovnanie dipu a polepu urcite hoc co co bude v najblizsiej dobe pojde do bud blue matt alebo white matt
Igmaus napísal:Praveze ked jazdis skoro stale iba mesto tak by si mal premyslat nad benzinom lebo diesel dostane v meste riadne zabrat...
imo21 napísal:ale urcite zhladiska setrnosti mas pravdu no je rozdiel jazdit 7l za cenu dislu a 12l za cenu benzinu
Igmaus napísal:Ja ti poviem tak, že ja mám 2 liter upravený na 200 koní a 400nm a keď to porovnám s ostatnými autami tejto triedy je to taký lepší štandard na dialnici úplne postačujúci keď treba predbehnúť tak nie je problém viac áut naraz úplne mi postačuje, spotrebu mám kombinovanú 7,4 a to nejazdím na spotrebu ale ak je možnosť tak treba ísť do trojlitra ja by som tiež išiel keby môžem ale že by som mal nejakú extra potrebu mať 3 liter tak to nemôžem povedať.