... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lovec31 napísal:jaj tak uz viem preco kamarat machroval ked dal prst do vyfuku ze aky je cisty....he he he...ale tu niekde som cital ze ten filter sa da aj nejako vycistit bez toho aby sa musel vyberat....ze sa tie castice vedia nejako vypalit.....
unknown napísal:mozno sa ozaj blbost spytam, ale mam e91 /2007, vyfuk zahnuty dole, cize DPF by tam nemal byt podla teorie vyssie.
neviem, ale v technicaku mam, ze auto splna EURO 4 a nemalo by auto mat DPF ked splna takuto normu ?
dik za odpoved
route6 napísal:Chalani, vedeli by ste mi povedat, preco v iDrive ani v service menu BC nemam DPF? Predpokladam, ze tento filter v aute mam, kedze r.v. je 10/2007 a koncovku vyfuku mam rovnu. Taktiez, ked som si hodil na bmwfans VINko, tak mi podla neho ukazalo, ze by som ho mal mat![]()
Na fore som si v inych topics vsimol, ze auto v iDrive upozornuje, kedy sa tento filter ma menit. Ja tam nic take nemam.
route6 napísal:Chalani, vedeli by ste mi povedat, preco v iDrive ani v service menu BC nemam DPF? Predpokladam, ze tento filter v aute mam, kedze r.v. je 10/2007 a koncovku vyfuku mam rovnu. Taktiez, ked som si hodil na bmwfans VINko, tak mi podla neho ukazalo, ze by som ho mal mat![]()
Na fore som si v inych topics vsimol, ze auto v iDrive upozornuje, kedy sa tento filter ma menit. Ja tam nic take nemam.