... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
badbat329 napísal:su dva typy dpf
1. dpf je oddeleny od katu ... vtedy sa dpf ako take vybera resp nahrazuje inou "rurou". alebo sa do neho navrtaju diery.
2. dpf je spolu s katom .. vtedy sa rozreze plechovy obal vybere pdf a kat sa necha dnu, zavari.
U teba to bude asi ten druhy pripad.
badbat329 napísal:otvaral si dpfko? to ze je tam neznamena ze aj funguje ako ma resp ak mam pravdu mal by si tam vidiet po obvode zvar. 10 litrov je strasne vela na ten motor ... ale 59 stupnov som este u nikoho nevidel, vymen ten termostat a kukni poriadne to dpf.
hansm5 napísal:odstraneni se dela i tak,ze se vynda a vyvrta se dira a da se zpet a bez vyndani to nepoznas![]()
pokud mas v haji termostat dyl,tak se ti zanese a diag.to pozna......ale pokud ti to neskube atd.tak bych rekl,ze je odstranenej.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
jefrey napísal:Uz sa niekto z Vas stretol s tym, ze DPF tam fyzicky nie je (nebolo sucastou vybavy), ale ked som mal auto napichnute na diagnostike (aj origo bmw) tak hlasi, ze tam je? Na jednej diagnostike sa mi chlapik snazil spustit regeneraciu, ale nedalo sa, pretoze hlasilo teplotu 0stupnov, teraz neviem ci pred alebo za katom.
Mam 320dA, 11/2006, 120 kW.. auto pri zosliapnuti pedalu dymy ciernym dymom a koncovku vyfuku mam zahnutu do zeme, co je znak, ze DPF nemam
btw, auto sa dost lenivo zbiera z nickych otacok... moze to byt vahou vzduchu? alebo cim? test vahy vzduchu cez diag bol OK.
vdaka
bulik6 napísal:No ja mam všetke priznaky na aute ako ty,myslim dymyvosta aj ten vyfuk zahnuty dole,2 roky som bol v omyle ze DPF nemam,a vcera som ho tam predca nasiel.