... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Michal.K napísal:Síce osobne sa zdržujem u "konhurencie" na Audiklub-e, ale naši teraz kúpili BMW a niektoré veci mi tam nejdú do hlavy oproti Audi, tak poprosím o rady.
1. Je normálne, že pri prepnutí na diaľkové svieti nielen odtlmená výbojka, ale ešte aj vnútorná H (ešte neviem aká presne H7 - H1 ??) žiarovka?
Príde mi to divné, na Audi svieti u bi-xenonov len samotná výbojka a vnútorné žiarovky sú len na denné svietenie, prípadne myslím pri vypálení výbojky ako núdzové osvetlenie...
+nedá sa to nejak prekódovať?
2. A akoje to s denným svietením? Cez i Drive sa tam dalo zvoliť, ale nič moc sa nedialo... Teda v polohe 0 ako u Audi nesvietilo. Teda ani osobne sa priznám, že neviem, kde by malo svietiť...
Dík za rady
P.S. Teraz keď túto stránku vidím prvýkrát, trochu postrádam význam písania tých kódov modelov pred každým témou. Nič iné tu na prvý pohľad nevidieť... (a samotné témy opticky zanikajú)
Však keď si každý vyplní do profilu model auta, tak je to zbytočné..
Ale to len můj postreh, neberte to osobne...
da sa nakodovat na americky spôsob dialkovymi na 20%!!!
Bmw má bixenony tiež,ale má aj dialkové,takže do dialky svietia xenony/bixenon po prepnutí clonky a aj klasicky - dialkovy svetlomet, audi to má všetko v jednom(tie novšie samozrejme),ale čím viac svetiel tým viacej vidíš!!!
zalezi teda ci mate facelift verziu alebo nie...ak mate...nastav v iDrive svetla na denne svietenie a ak mas svetelny senzor, staci mat vypinac svetiel stale v pozicii "A" a auto bude svietit podla potreby [pocas dna len angel eyes...ked sa zotmie pusti aj stretavacky...]..s tym, ze zapne svetla uz pri starte motora..cize sa netreba o nic starat....dobre pre zabudlivych soferov, co zabudaju zapinat svetla :))
pisanie modelov v nazve tem je VEEELMI dobre a efektivne..kukni sa na CZ klub..tam sa to nerobi a je v tom bordel..takto si vie kazdy uz pri letmom pohlade na nazov temy pozriet o ake auto ide..a nemusi to zbytocne rozklikavat..
ja napr temy o E36, ci E46 prakticky ignorujem, lebo ma nezaujimaju
zalezi teda ci mate facelift verziu alebo nie...ak mate...nastav v iDrive svetla na denne svietenie a ak mas svetelny senzor, staci mat vypinac svetiel stale v pozicii "A" a auto bude svietit podla potreby [pocas dna len angel eyes...ked sa zotmie pusti aj stretavacky...]..s tym, ze zapne svetla uz pri starte motora..cize sa netreba o nic starat....dobre pre zabudlivych soferov, co zabudaju zapinat svetla :))
pisanie modelov v nazve tem je VEEELMI dobre a efektivne..kukni sa na CZ klub..tam sa to nerobi a je v tom bordel..takto si vie kazdy uz pri letmom pohlade na nazov temy pozriet o ake auto ide..a nemusi to zbytocne rozklikavat..
ja napr temy o E36, ci E46 prakticky ignorujem, lebo ma nezaujimaju
Michal.K napísal:voMacK: Mne to nevadí, ako som písal, neriešim...
No to je model 2007. Ale práve potom nechápem, že v tom iDrive tá možnosť Day lights je a dá sa zakliknúť...
Martin46 napísal:Ahoj
1. Denne svietenie
- v pripade ak cez iDrive zakliknes moznost denne svietenie a das ovladac svetiel na A - automatiku tak automaticky po nastartovani sa rozsvietia stretavacie svetla
2. Ziarovka
- je tam H7 ziarovka - v dialkovych
3. Svietenie
- das packu k sebe tak blika iba ziarovka, das od seba tak zopnes aj bixenon
4. angel eyes su iba na parkovacky
valer750: da sa nakodovat blikanie bixenonmi packou k sebe