Caute,
mam BMW 330d 2001, 135kW a posledne dva tyzdne sa mi objavil problem popisany vyssie...Problem mam iba pri starte, po otoceni klucika sa mi nerozsvietili kontrolky (iba airbag), starter tocil ale auto nenastartovalo, pricom na druhy pokus sa vsetky kontrolky rozsvietili a auto som nastartoval. Pred par dnami (zrovna ked som sa urgentne ponahlal na jedno stretnutie) sa mi kontrolky nechceli rozsvietit ani na druhy, treti, atd pokus.. asi po 10tich minutach a 50-tom pokuse som auto nastartoval

cez vikend som ho nechal odstavene a v pondelok som siel za znamym ktory sa rozumie elektrike, ale ako na potvoru rano auto nastartovalo na prvy pokus a u neho za cely den a asi 20 pokusov o nastartovanie vzdy chytilo na prvy pokus. Po rozobrati sme zistili ze prepinac spinacej skrinky (vid foto vyssie - ignition switch) sme zistili ze je na nej rok vyroby 2009, je to diel original objednany z bmw a vizualne vyzera ako nova... ziadne poskodene kontakty.
Otazka - myslite ze chyba je v nej, mam kupit novu a vymenit, alebo moze byt problem niekde inde? Auto po opatovnom zlozeni startuje na prvy raz, len sa bojim jazdit dlhsie trasy, aby ma auto niekde uplne nenechalo.