... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

andreas3512
Autor témy
Auto: 325i
Kraj: Zahraničie

dymenie z motorovej časti

Nedeľa, 29. Marca 2015, 14:45

Ahojte. Som tu nový a taktiež mám prvý krát kúpené bmw 325i takže moje skúsenosti niesu žiadne. Chcem sa opýtať či sa už niekto stretol s dymenim z motorovej časti. Netuším čo by to mohlo byť a keďže som v zahraničí nechcem aby ma tu mechanici zodrali z kože. Stalo sa mi to už pár krát že mi začal dymit motor. V podstate z ničoho nič. Nevypisuje žiadnu chybu akurát mi kolísaju otáčky jemne ale vraveli ze je to normálne. Budem vďačný za každú radu. Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: dymenie z motorovej časti

Nedeľa, 29. Marca 2015, 23:38

Pravdepodobne ti kvapka olej na zvody...par klubakom sa to riesilo...tesnenie vicka ventilov +separator...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

andreas3512
Autor témy

Nedeľa, 29. Marca 2015, 23:44

Ďakujem. Čo by ma to mohlo stať na e90? Ja len aby ma neokradli keď som tu cudzinec. :-)

synak
Auto: G05 2022
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Marca 2015, 00:35

ako pise SIMIK, stalo sa to aj mne, na tvojom motore su hlinikove sroby na veku ventilov, ktore sa dost casto zvyknu strihnut a zacne tiect olej a kedze motor je nakloneny pod uhlom tak povacsine to tecie rovno na zvody.. (treba nove tesnenia pod veko, pod valvetronik, okolo snimacu vacky + cca 18 novych robov) + pripadne odvrtanie zalomeneho srobu, mna to stalo cca 150€

bendy252
Auto: E91 320d

Pondelok, 30. Marca 2015, 14:56

v prvom rade si kup nejaky dobry cistic motora treba vsetko poriadne vycistit vyumyvat ( kludne pouzi wapku ) ja som tam mal bordelu jak svina
co vsetko ti moze prepustat nejaky dym ,resp kvapkanie a smrdenie oleja a vyparov
-turbo netesnost
-ic netesnost od turba
-netesnost zvodov

( u mna to bola netesnost okolo zvodov,nastastie nic nebolo urvate ani odtrhnute ) nebolo nic treba menit .Ako vravim dolezite je najprv umyt

synak
Auto: G05 2022

Pondelok, 30. Marca 2015, 16:38

bendy252 napísal:
v prvom rade si kup nejaky dobry cistic motora treba vsetko poriadne vycistit vyumyvat ( kludne pouzi wapku ) ja som tam mal bordelu jak svina
co vsetko ti moze prepustat nejaky dym ,resp kvapkanie a smrdenie oleja a vyparov
-turbo netesnost
-ic netesnost od turba
-netesnost zvodov

( u mna to bola netesnost okolo zvodov,nastastie nic nebolo urvate ani odtrhnute ) nebolo nic treba menit .Ako vravim dolezite je najprv umyt

v popise ma 325i (ak sa trafil do sekcia a ma e90 tak ma N52/53) cize turbo a IC odpada :wink:

to co som pisal ja postihne vacsinu N52 motorov, cize najskor nech hlada tam.

andreas3512
Autor témy

Utorok, 31. Marca 2015, 13:58

Ďakujem za rady. Dnes som bol v troch servisoch a nakoniec som skončil aj tak u autorizovaného. Nikde sa mi nechceli v tom hrabať. Uvidíme ako to dopadne. [-o<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných