Štvrtok, 16. Júna 2016, 20:21
synak paci sa mi tvoja odvaha tu ,len by som chcel vidiet ako mi niekto spravi na mojom aute to co si akoze spravil tomu soferovi golfu...nemyslim si ze by si mal cim pisat,jedine ako howking cez invalidne kreslo napojene na pocitac...ja ho tiez nemam...nedymi mi,jedine ak idem ustalenou rychlostou niekolko 100 km a potom mu vykurim...vtedy sa nazbierany bordel vytlaci von,tak ako aj ty potrebujes vytlacit bordel na toalete kazdy den...iba clovek s plienkou nie...mas vo vyfuku plienku a podporujes stat vyssou spotrebou?podporujes servis nakolko je nepomerne drahsi s DPF? ok..tvoja volba...ale nenut ludi uvazovat ako ty sam uvazujes hrdina,nie kazdy je vytrety a nie kazdy nevie ze emisie z automobilov su uz dnes tak nizke ze sa ani neoplati o tom nieco rozpravat v porovnani s priemyslom alebo len lodnou dopravou...to je problem..nie my s nasimi priblizovadlami...ci odstavujes kazde auto aj e46 co nema DPF a hadzes im kluce do pola?prosim nestrapnuj sa typom ine tlaky vstrekov a mensie ciastocky...odstahuj sa na inu planetu ak nevies zmenit pravych znecistovatelov tejto planety,nie tu ides robit ramena v sfere miziveho percenta znecistenia prostredia...si asi fajnovucky a plucicka by si mal trenovat s cigaretami,lebo ani to nevies preco turci maju najmenej rakoviny pluc a fajcia mozno najviac na svete...proste studuj a nehadz slusnym ludom kluce do pola,zamysli sa ci to nebol iba jeden mokry sen
k teme... to je na tvojej penazenke a rozhodnuti..cistit by som ho nedaval..radsej novy... alebo von...