... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Patopojo napísal:Nemam podtlakovu pumpu,skusil som to tak ze otvoril ho rucne ,zapchal som vakuovi ventil prstom,pustil ventil zavrel sa,a ked som dal z vakuoveho ventilu prst tak to tak puklo(jak sampano)teoreticky by malo byt ok ked to spravilo ne???nemam nic cim by som vyskusal ten podtlak ci ho drzi otvorenyPripoj podtlakovú pumpu a sprav podtlak, egr sa musí otvoriť a hlavne držať v otvorenej polohe. Ak sa stráca podtlak máš deravú membránu a ventil sa samovoľne zatvorí, potom iba egr vymeniť...
Patopojo napísal:To vážne???lebo mne to dost tažko islo aj manualne ,prstom vobec,musel druhu stranu kladiva a celou silou obidvoma rukami,dokonca ken som chcel cistit sedlo ventila,tak len tak tak jedno rukou ,a to klacal nad tym a vdruhej ruke imbus aby som ho tam vpriecila vycistil...praveze ked som ho manualne otvoril a upchal prstom ventil vakuovy,a pustil tak sa naspet zavrel egr ventil a ked som dal prec prst vtedy ten zvuk (otvorenia sampana) vaakum plllmp...no nevem pochybijem ze to ustami otvori.,rucne som musel dost velku silu vytvorit,funguje to tak?myslel som ze vo vakuovom systeme musi byt tlak 6bar na otvorenieAk to drží takto tak ok ale na 100% to vieš preveriť aj tým že hadičku pripoj k egr a urob ústami podtlak + ventil musí ale chodiť plynulo....
ViktorDDD napísal:Korekcie do 1mg za tepla su OK
Xander777 napísal:Kde odporucate testy vstrekov,pripadne zistenie poruchy???rozmyslam priamo nad bosch servis bratislava,kedze vstreky su tej znacky a maju nato masinu bosch
eniac napísal:Pri hlaske 480A Ti hlasku este nevypise, pri 481A uz ano, cize zavisi na stupni upchatia.Vie niekto približný údaj tlaku pred DPF kedy auto vypíše chybu DPF na displeji?
Ja som tiež mal kedysi problém nejakými žhavičmi a neregenerovalo mi filtrer, tlaky boli hodne veľké a nič nevypísalo. Je to na E90 normálne?
Má niekto skúsenosť s tým, že priamo auto na displeji napísalo, že je nejaký problém s DPF?