... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

fanda1
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Dotazy ohledně faceliftu

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 22:24

Mám na vás prosbičku a potřebuji poradit.
- Měl bych mít navigaci profesional ale vstup na dvd na středovém panelu nemám, jak tam dostanu nové mapy?
- Když pustím písničky přes USB tak mi to hraje tak dvacet sekund a přepne to na další písničku a nebo to ztratí USB, kde by mohl být problém?
- kde se dájí koupit ty "růžky" za nějaké pěkné peníze? http://cgi.ebay.de/BMW-e90-e91-LCI-Face ... 1e5ff6cc94
- ještě poslední dotaz, mám elektrický posilovač a když zatáčím na místě tak před koncem prného rejdu tam jak kdyby něco zavrzlo nebo takový divný zvuk, nevíte co by to mohlo byt?
Děkuji

fanda1
Autor témy

Re: Dotazy ohledně faceliftu

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 22:29

fanda1 napísal:
Mám na vás prosbičku a potřebuji poradit.
- Měl bych mít navigaci profesional ale vstup na dvd na středovém panelu nemám, jak tam dostanu nové mapy?
- Když pustím písničky přes USB tak mi to hraje tak dvacet sekund a přepne to na další písničku a nebo to ztratí USB, kde by mohl být problém?
- kde se dájí koupit ty "růžky" za nějaké pěkné peníze? http://cgi.ebay.de/BMW-e90-e91-LCI-Face ... 1e5ff6cc94
- ještě poslední dotaz, mám elektrický posilovač a když zatáčím na místě tak před koncem prného rejdu tam jak kdyby něco zavrzlo nebo takový divný zvuk, nevíte co by to mohlo byt?
Děkuji

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 26. Augusta 2011, 06:40

kedze mas mapy nahrate na hdd ...to asi jedine zohnat niekoho sikovneho kto ti to tam dokaze nahrat cez diag alebo co.. :-k
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

fanda1
Autor témy

Piatok, 26. Augusta 2011, 06:48

v BMW to dělaji za 5500bez dph a trvá to 6-8hodin

voMacK

Piatok, 26. Augusta 2011, 07:11

fanda1 napísal:
v BMW to dělaji za 5500bez dph a trvá to 6-8hodin

no pekne..tak je to na tebe..ci ti tie prachy stoja za upgrade map..
ale sak skus sa popytat este niekoho, ci to nedokaze...
-- P.R.

fanda1
Autor témy

Piatok, 26. Augusta 2011, 09:24

Jako takové peníze za to nedám. To si radši koupím navigaci externí s aktualizacema.

fanda1
Autor témy

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 20:59

Čaute hošani, mám menší problém. Když nastartuji auto a stojím na volnoběh tak mi něco drnčí nebo rezonuje někde jak kdyby pod volantem. když jedu tak nic slyšet není. Nesetkali ste se s něčím podobným? Někde jsem tu četl různé problémy nežádoucích drnčení u e60 ale teď to nemůžu najít, to by mohlo být podobné, ne?

fanda1
Autor témy

Streda, 1. Februára 2012, 23:08

Ještě se chci zeptat ohledně Angel eyes-denní svícení. Zajímalo by mě jak vedou ve světle ty trubičky. Myslím si, že když budou ty ledky svítit přímo na ty trubičky tak to bude mnohem víc svítit. Neměl to někdo rozdělané? Nebo neviděl někdo nějaký obrázek? Já to jen zvládl takto vyfotit.
Obrázok

voMacK

Štvrtok, 2. Februára 2012, 08:33

fanda1 napísal:
Čaute hošani, mám menší problém. Když nastartuji auto a stojím na volnoběh tak mi něco drnčí nebo rezonuje někde jak kdyby pod volantem. když jedu tak nic slyšet není. Nesetkali ste se s něčím podobným? Někde jsem tu četl různé problémy nežádoucích drnčení u e60 ale teď to nemůžu najít, to by mohlo být podobné, ne?

v sekcii E60 to je hned tretia tema zhora :)
bmw5-e60-e61-f10-f11-f07-gt/squeak-y-creak-y-rattle-e-a-ine-pazvuky-aktualizovane-t49808.html
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných