... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

viktor31
Kraj: Prešovský

Re: Denne svietenie

Utorok, 6. Decembra 2016, 11:33

ináč veru nie, je škoda a strata času nad tým špekulovať. Originál je originál.

cuir
Auto: E91 320D
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Decembra 2016, 12:03

..
Naposledy upravil/-a cuir v Utorok, 6. Decembra 2016, 12:04, upravené celkom 1 krát.

cuir

Utorok, 6. Decembra 2016, 12:04

Derp37 napísal:
... nech mi hlavne cez den vzadu nic nesvieti bo sa mi uz roztopia asi zadne svetla ...

noo tak nestuj porad na brzde :) ale ja uz take jedno zadni svetlo musel opravovat, protoze bylo roztekle a zarovka nemela kontakt...zevnitr mam aji ty skla natavene, ale z venku nic videt neni...

Užívateľov profilový obrázok
Derp37
Autor témy
Auto: BMW F30 320D N47

Utorok, 6. Decembra 2016, 12:27

cuir napísal:
noo tak nestuj porad na brzde :) ale ja uz take jedno zadni svetlo musel opravovat, protoze bylo roztekle a zarovka nemela kontakt...zevnitr mam aji ty skla natavene, ale z venku nic videt neni...

Obrázok
zadne svetlo z kufra ... preto toto to chcem nejak vyriesit ...
Trabant 8.0 W12

cuir

Streda, 7. Decembra 2016, 00:07

Derp37 napísal:
zadne svetlo z kufra ... preto toto to chcem nejak vyriesit ...

njn ,ale prava pricina problemu je opravdu brzdove svetlo :) ja bohuzel to svoje nemam vyfocene. Ale mel jsem tam natavene to telo a kontakty nemely dotek se zarovkou a zarovka nesla spravne zajistit v patici. Tak jsem to pridanymplastem trochu spaplal a funguje to uz skoro rok...byla to jedna z prvnich veci co jsem na aute resil. Nicmene zevnitr mam to cervene sklo napalene uplne stejne jako ty...a ma to tak kazdej co jsem zatim videl.

Flaco

Streda, 7. Decembra 2016, 09:05

Poviem ti ze v tomto nie si jediny, je to par mesiacov dozadu co kamarat mi ukazoval toto iste, ale ani neviem ci to uz vyriesil a akym sposobom, skusim mu dnes cinknut

Derp37
Autor témy
Auto: BMW F30 320D N47

Streda, 7. Decembra 2016, 10:40

cuir napísal:
njn ,ale prava pricina problemu je opravdu brzdove svetlo :) ja bohuzel to svoje nemam vyfocene. Ale mel jsem tam natavene to telo a kontakty nemely dotek se zarovkou a zarovka nesla spravne zajistit v patici. Tak jsem to pridanymplastem trochu spaplal a funguje to uz skoro rok...byla to jedna z prvnich veci co jsem na aute resil. Nicmene zevnitr mam to cervene sklo napalene uplne stejne jako ty...a ma to tak kazdej co jsem zatim videl.

uz som rozmyslal na LED ziarovkami ... ale aj od toho ma rovno odhovoril znami co ma elektro predajnu v PP ze LED sami o sebe nekuria vela ... ale ten odpor sa neda udrzat v ruke a vela krat sa stalo ze normalne odpor odpadol od cinu :D taze tamat cesta nevedie tiez ...
Trabant 8.0 W12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: PeqpeK a 5 neregistrovaných