Mám lepsie

Takze aby ste nepovedali ze nic nerobim tak som to pre vasu radost dal do povodneho stavu. Cize decka je odstrihnuta tu som nezapajal. Biela cokoladka dedukujem bol povodny konektor pre tu decku aj ked sa farby vodicov nezhoduju vzadu co trcia ale inde nevidim kam by sa to malo pripajat. Emulator ma vodicov, Cerveny a cierny bol napojeny k vozidlu namiesto snimaca zapinania pasu. preto stale svietil ako zapnuty. Teraz INPA ukazuje realitu. Ked nieje pas o objimke tak ukazuje odopate a ked zapnem pas tak ukazuje zapnute, cize pas funguje.
No a v Pamaty zavat teda bola typicka zavada tychto BMW 93C1 SBE cize decka a moja povodna chyba 93B3 airbag. Cize bocny airbag sedacky spolujazdca aj pyropatron funguju tiez.
Cize kodovanim som hadam spravne vypol tu decku. Softwerovo. Vymazal chyby. A?
93B3 samozrejme ostalo. Nic zo sedacky nema spolocne s chybou airbagu. Ci tam je emulator alebo nieje. Sak logika ked aj predtim nevyhadzovalo ziadnu chybu sedadla ze chlapci.
Vyhadzuje iba chybu airbagu takze bud je chyba v airbagu alebo v RJ alebo v jeho softwary. Chyba airbagu to moze byt ale kedze TU je dobra hodnta odporu tak to asi nebude ani ten airbag

Hodnotu 2 stupen tu nevidim zaujimave a bocny zadny vlavo odpojeny a nenakodovany zaujimave tiez . Nuz ale kod zadneho airbagu nemam takze ma to netrapi.
A teraz vase napady. A este by som poprosil ako sa kompletne resetuje MRS5 do tovarenskych nastaveni. Ako funguje to ,,produktion date´´ a este som si vsimol ze nazaciatku mi to ukazuje ABS ako MRS5.C01 ale potom MRS5.C08 a este spomeniem ze ked som demontoval stredovy tunel tak uz bolo z nejakeho dovodu s nim manipulovane. KOli comu netusim. MOzno aj koli airbagmodulu a uz tam nieje povodny. Ale to len fabulujem.