... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

acheron04
Autor témy
Kraj: Prešovský

BMW E91 318d Nahodne vypnutie motora

Piatok, 22. Júla 2011, 14:29

Ahoj,

chcem Vas poprosit o radu ak niekto ma skusenosti s tymto problemom. Mam BMW 318d r.v. 2007 Touring 90kW. Asi pred mesiacom som dal vymenit turbo kvoli poruche z povodneho Mitsubishi za nove od firmy Garrett, tiez som nechal vymenit olej, odvetravaci ventil, palivovy filter, vzduchovy filter, kabinovy filter.

Auto jazdi normalne, s tym, ze pri chladnom motore zvykne turbo chvilku piskat a ked sa motor zohreje uz je to v poriadku.

Problem je, ze sa obcas vypne motor sam od seba. Vacsinou sa to stane ked idem nejaku trasu, pridem na parkovisko, zastanem a o chvilku sa motor vypne sam od seba. Nastartuje bezproblemov znovu.

Dva krat sa mi stalo, ze motor vyplo napr. v 2 prevodovom stupni po pohnuti zo semaforov. Okamzite som stlacil spojku a nastartoval znovu. Nespozoroval som nejaku opakujucu sa pricinu tohto spravania. Niekedy auto ide bez problemov a v niektory den sa stane ze motor vacsinou po zastaveni auta sam od seba vypne.

Za odpoved vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: BMW E91 318d Nahodne vypnutie motora

Utorok, 26. Júla 2011, 08:07

acheron04 napísal:
Okamzite som stlacil spojku a nastartoval znovu.

???????????? a nemas nahodou auto start-stop.. .i ked 90kw verzie to este nemali... hod sem foto stredoveho panela

acheron04
Autor témy
Kraj: Prešovský

Re: BMW E91 318d Nahodne vypnutie motora

Utorok, 26. Júla 2011, 18:22

Nie start-stop nemam, to maju novsie modely. Napriklad teraz posledne 3 dni mi motor nevyplo ani raz. Je to uplne nahodne to prave nechapem.

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných