... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Dimitri napísal:Ahoj,
ja mám e91 318d 105kw 05/2008, tempomat, navi bussines a spokojnosť nadovšetko...Som s autom maximálne spokojný, či už po stránke jazdnej, tak po stránke, čo sa spotreby týka (mám okolo 5 - 5,5l)
Chyby zatial žiadne, kúpil som tiež používané toto leto...povod Holandsko (firemné auto) povod viem...predajcu svojho poznám, je to známi, tak viem, že mi nedal kokotinu do ruky...Servisná knižka, všetko ako má byť...
Jedine čo budem riešiť po zime, že dám odstrániť DPF filter...
Povodne som chcel e90 sedan, ale zobral som kombi a nelutujem...Určite do toho choď ak máš dobrú ponuku...je to dobré rodinné auto s výbornou spotrebou, ktoré ťa myslím nesklame...
Dimitri napísal:Ahoj,
ja mám e91 318d 105kw 05/2008, tempomat, navi bussines a spokojnosť nadovšetko...Som s autom maximálne spokojný, či už po stránke jazdnej, tak po stránke, čo sa spotreby týka (mám okolo 5 - 5,5l)
Chyby zatial žiadne, kúpil som tiež používané toto leto...povod Holandsko (firemné auto) povod viem...predajcu svojho poznám, je to známi, tak viem, že mi nedal kokotinu do ruky...Servisná knižka, všetko ako má byť...
Jedine čo budem riešiť po zime, že dám odstrániť DPF filter...
Povodne som chcel e90 sedan, ale zobral som kombi a nelutujem...Určite do toho choď ak máš dobrú ponuku...je to dobré rodinné auto s výbornou spotrebou, ktoré ťa myslím nesklame...
Creoon napísal:Mas problem s DPF? Kolko mas km?
kubog napísal:
To by aj man zaujimalo. Ako aj ja som lamentoval, ze ho dam prec, (auto som kupil so 121, teraz mam 125tkm) ale povedal som si, ze to nebudem riesit, kym s tym nejsu problemy.
fuji napísal:Tiez mam E91 318d a som spokojny. Az na par drobnosti, ktore som menil. Mam to bez dpf-ka takze o starost menej.