... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Kubis116
Autor témy
Auto: BMW E90 lci
Kraj: Nitriansky

BMW E90 problém s elektrikou

Pondelok, 17. Júna 2024, 17:50

BMW E90 LCI Problem s elektrikou. Zdravim, mam taky problem ze: normalne som dosiel domov auto som zaparkoval a ked som vypol motor dal som vytiahnut kluc a zrazu mi vypojilo celu elektriku auto nereaguje vobec ani radio ani nic kluc zostal zaseknuty . cca po desiatich minutach vsetko naskocilo a kluc som vybral a normalne zamkol cez central a siel prec za hodinu som dosiel ku auto a nejde nic nereaguje central , otvorit sa da len klucom dvere vodica. nejde nastartovat nereaguje radio skratka nic. bateria je ok dokonca som dal aj novu a stale nic. po odpojeni baterii som vratil povodnu, s tym ze auto dam odtiahnut na druhy den do servisu. rano pridem ku autu skusim odomknut a vuala auto ide ako keby sa nic nestalo. presiel cca mesiac. Denne na nom jazdim a dnes sa mi stalo to iste. A po niekoľkých naštevách v servise mi stále nevie nájsť autoelektrikár chybu. Ak by ste niekto vedeli čo tomu môže byt tak ďakujem za info

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: BMW E90 problém s elektrikou

Pondelok, 17. Júna 2024, 19:37

+kabel v junction boxe….studeneny spoj….

Pozri moj insta,riesil som to tam….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

kamoss123
Auto: BMW 320d xd
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Apríla 2025, 11:21

Zdravim.....keď sa auto zohreje,začne blbnut celý systém BMW...,včera po zaparkovaní na panely vybehlo veľa hlásení a dokonca som už ani nenastartoval....dnes po vychladnutí auta ,všetko nabehlo....kde problém?

kamoss123
Auto: BMW 320d xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Apríla 2025, 13:14

No problém robilo napájacie zariadenie ...taká malá čierna skatuľka ,po ktorej odstránení nejde navigácia....ostatné funkcie idú aj displej je v poriadku....elektrikár sa vyjadril ,že ťa škatuľka asi nebola original,lebo to zapojenie by vypadalo trochu ináč.....,sú sviatky , riešiť budem niekedy po sviatkoch

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Apríla 2025, 13:19

napajalo to co?
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných