... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Miloš_330i napísal:Je to skôr do nákupnej poradne, tak nech to admin premiestni.
Link na auto, ktoré si dal je nefunkčný. Či chceš resp. potrebuješ xDrive záleží len na tebe. Ak to chceš na lyžovačky alebo bývaš niekde v kopcoch, kde vie pekne nasnežiť, tak je xDrive výhoda. Inak xDrive pridá na spotrebe nejaké to deci, maximálne ale liter. Ja som so zadkom zapadol pár krát, s xDrivom nikdy. 30d a 25d bol vydarený motor. Určite lepšie ako 20d (N47). Neviem čo je u teba full výbava ale rád si také auto pozriem
woofer2 napísal:No moje představa je 330D Nejlepe touring 100% M-PACKET a dál bych byl rád za vyhřívané sedačky velkou navigaci :p a byl bych spokojen cenovka tak do 250 myslíte že to je nebo není reáný ? *2* jsem ochoten jet i na slovensko :p kdyby někdo o něčem věděl :p
madxface napísal:
za 250 000kc u nas nezozenies ani dobru 330D, ani dobru 3 series v 100% origo M-packet a urcite nie vsetko dokopy![]()
Mozno tak pozliepanu vydojenu kravu z 2005 z talianska s 500 000km.
Ak si dobre pamatam, 330D je 170kw, a teda registracna dan 1400Eur, tj 40.000Kc a minimalne o tuto sumu budu nafuknute ceny u nas.
Kazdopadne good luck
woofer2 napísal:No moje představa je 330D Nejlepe touring 100% M-PACKET a dál bych byl rád za vyhřívané sedačky velkou navigaci :p a byl bych spokojen cenovka tak do 250 myslíte že to je nebo není reálný ? :p podle toho co čtu bych musel míst asi sakra štěstí co :) a stojí vůbec ta starší verze navigace za to ? :) Mám namysli tuhle voz. foto něco se dá oželet ale co bych chtěl určitě tak 330d s automatem a M-packet !!!!
hansm5 napísal:ale to jsi dal na foto neni m paket
woofer2 napísal:No moje představa je 330D Nejlepe touring 100% M-PACKET a dál bych byl rád za vyhřívané sedačky velkou navigaci :p a byl bych spokojen cenovka tak do 250 myslíte že to je nebo není reálný ? :p podle toho co čtu bych musel míst asi sakra štěstí co :) a stojí vůbec ta starší verze navigace za to ? :) Mám namysli tuhle voz. foto něco se dá oželet ale co bych chtěl určitě tak 330d s automatem a M-packet !!!!