... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
peterr-BMW napísal:Zdravím ľudia, veľmi by som potreboval vašu pomoc pretože si chcem kúpiť bmw e90 320i ročník 2005/2006 najazdené do cca 150 000km.Z hladiska údržby,životnosti či sa mi to oplatí a nebudem musieť do toho hneď prvý rok investovať.Za každý podnet ďakujem.
airbone napísal:A s tymi kilometrami to bude asi problem. Ale neboj, v bazare ti natocia kolko budes potrebovat pre spokojnost.
peterr-BMW napísal:Zdravím tak nevim či vieš ale tie kilometre sa dajú overiť a okrem toho ja chcem benzinák lebo tie nemajú zas až tolko nabehané jak lacnejší diesel.A je mi jasné že filtre a možno brzdy bude treba pomeniť ale tie vačšie veci určite predošlý majiteľ vymenil.
bmwbanan napísal:myslim ze na bmw sa nemusis bat ani 200 tisic km a ak sa trosku hras s autami tak ked sa pol hodku - hodku povozis tak uvidis pocitis ci je to krabica alebo sa bude dat do buducnosti s tym nieco robit... a tie filtre, olej a blbosti stoja tiez cca 400... tiez som menil teraz auto a filtre, olej 300 eur, olej v automate 400 eur lebo filter je integrovany do vanicky atd atd... ak sa auto osvedci tak casom podvozok... auto ma tiez 8+ rokov