... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Didymus napísal:Ked pohladas, tak coto o E90/92 320i tu najdes. Co sa tyka priestoru, najlepsie ak si auto sam odskusas, v podstate to iste plati aj o motore. Nie je to ziadna raketa, kazdy Ti tu bude tlacit sestvalec, lebo zvuk, lebo vykon, lebo BMW musi mat sestvalec :) Pre mna je dolezitejsia vybava, hlavne sedacky, v sportovych sa uplne inak sedi ako v zakladnych, mne sportove sedia, ale ked pises ze si objemnejsi, Tebe prave mozno nebudu dobre.
RudyJames napísal:kurvitka - cievky zapalovania (povodne od vyroby su casto chybne a po 30,000km menene, tie nove zatial drzia), prietokomer (podobne), obe vymena cca. 250e v autorizovanom servise
priestor - dostatocny pre 190cm, nad hlavou 10cm, na nohy a okolie dokonca lepsie ako v novej F30 (drbnuty stredovy tunel)
sedacky - presiel som z normalnych komfortnych na sportove, lepsie drzia, viac nastaveni, pre bezneho cloveka su dokonca komfortnejsie, kvoli tvarovaniu vsak treba vyskusat, ci ti nebudu tesne
spotreba - realna 6.5-7, v zime do 8
inovator napísal:Ďakujem pekne za rady, prekvapila ma spotreba, čakal som priemerku v reale okolo 9 - 10 :) ... Mám 180 centi na výšku, takže by to malo byť v pohode ... V každom prípade, budem musieť odskúšať, pretože osobne mi veľmi vadí, ak si trieskam pravé koleno o stredový panel ... Máš aj nejaké skúsenosti s radením automatu? Hrozí syndróm tokajúceho holuba?
majkl1010 napísal:Ohladom tej spotreby skor si pozri spritmonitor.de tam pisu 8,45 ...do tych 7 litrov zere 320d.
RudyJames napísal:prave dostatocny priestor pri stredovom paneli je vyhoda tohto auta, prava noha ma dost miesta na zmenu poloh, treba si vyskusat.. s automatom okrem predvadzacieho vozidla vobec, ja som cisto za manual..
ja som pisal realnu spotrebu, kedze ten isty motor vlastnim od novoty, momentalne ma 65,000km a najvyssia spotreba sa mi nad 8 (v zime nad 9) nikdy nedostala, raz bol rekord 8.8 pri umyselnom vytacani (podozrenie na trhany chod motora).. momentalne mam najazd 850km, co vydelenim jednej 63l palivovej nadrze vyjde na spotrebu 7.4l, 80% mesto a zimne gumy, v lete je naozaj realnych 900km+, t.j. spotreba pod 7l.. a to nejazdim na spotrebu ani predpisovo (70-120-170), mozno mam teda stastie aspon na tu spotrebu