... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lubor96 napísal:ano, orig. cierna BMW baterka je AGM
BMWlive napísal:Tiez som rovnych 90 Ah nevedel najst, tak som pred 2 tyzdnami vymenil za 95Ah Exide AGM EK950... samozrejme, ze je to kratka doba na hodnotenie, ale zatial idediky za info, skusim ju nabit a uvidime..potom nejaku treba vybrat :) Mozem zmenit aj napatie?, lebo AGM 90Ah s 900A ani neviem najst, vsetky su ine..je tam bannerka originalna teraz..
PetoK napísal:Nie som elektrikar ani diagnostik. Iba mi vraveli v autorizovanom, ze baterie s vyssim Ah sa po zmene aj koduju, nie len registruju.A ako ho chces nakodovat ked sa to neda? Nie je tam taka moznost.
TT-SIMIK napísal:no dnes som to premeral a moja je asi dead , ale napodiv auto startuje :)12,3-12,7 vedsinou nenastartovane(uplne presne nepametam)
13,8-14,5 nastartovane
14,3-15,00 AGM dobijanie
BMWlive napísal:mal som takmer totozne hodnoty na 9 rocnej baterke. Nenastartovane 11,4 (na palubovke), vsetka elektronika vypnuta (co sa dalo) a Nastartovane 14,7 -14,9 (na palubovke). Auto normalne startovalo, rychlo tocilo, vsetka elektronika hned nabehla. Po vypnuti motoru asi za 10 minut kleslo z 11,9 na 11,4 (na palubovke)no dnes som to premeral a moja je asi dead , ale napodiv auto startuje :)
Nenastartovane 11,4 (na palubovke) 11,9 (multimeter)
Nastartovane 14,7 (na palubovke) 15,1 (multimeter)
Inak asi na tej palubovke to meria nepresne v tom skrytom menu, lebo som to meral priamo na baterii dvoma a oba ukazali rovnaku hodnotu..
PetoK napísal:Meral si to nejakym profi multimetrom alebo obyc ?
madxface napísal:Nie som elektrikar ani diagnostik. Iba mi vraveli v autorizovanom, ze baterie s vyssim Ah sa po zmene aj koduju, nie len registruju.