... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
sir.andreas
Auto: BMW E90 320d
Kraj: Banskobystrický

Re: automatické zamykanie

Utorok, 20. Marca 2012, 13:18

:D :D :D :D no chlapy, som rad ze ste mi tak podrobne vysvetlili ako sa hlada v BC, ale až sa vam podari najst tuto toto nastavenie u mna v aute, tak mate u mna flasu :wink: .... az nahodou nepijete, tak kludne prepravku nealko piva, alebo aj alko(plzen,budvar,holba...)pre bystricanov a okolie Pivná veža v plzenskej 8)
Andreas
BMW 320d E90

TomasHC
Auto: 320d E90 N47
Kraj: Trnavský

Utorok, 20. Marca 2012, 13:50

sir.andreas napísal:
:D :D :D :D no chlapy, som rad ze ste mi tak podrobne vysvetlili ako sa hlada v BC, ale až sa vam podari najst tuto toto nastavenie u mna v aute, tak mate u mna flasu :wink: .... az nahodou nepijete, tak kludne prepravku nealko piva, alebo aj alko(plzen,budvar,holba...)pre bystricanov a okolie Pivná veža v plzenskej 8)

Tak potom jedine že by to bolo nejako vypnuté v SW.
Obrázok

stanleyt318
Auto: E90, E38, E34
Kraj: Trnavský

Utorok, 3. Apríla 2012, 13:40

JessyJezz napísal:
A také že ked sa kľúč vzdiali od auta bez toho že by som ho ja zamkol tak sa zamkne samo?
:D citroen c3 to má :D

ano, mne to tak funguje, vytiahnem kluc z auta, zavriem ho (nezamknem) a ked sa ho asi dve minuty nedotknem tak sa samo zamkne... ale neposliehal by som sa vzdy ze to spravi samo :)
4. E90 320i ´05
3. E90 318d ´07
2. E38 750i ´94
1. E34 525tds ´93

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 3. Apríla 2012, 15:25

stanleyt318 napísal:
ano, mne to tak funguje, vytiahnem kluc z auta, zavriem ho (nezamknem) a ked sa ho asi dve minuty nedotknem tak sa samo zamkne... ale neposliehal by som sa vzdy ze to spravi samo :)

toto by ma zaujimalo, mate este niekto taketo automaticke zamykanie po opusteni auta?
Ja mam komfortny vstup (bezklucove otvaranie), odomykam aj zamykam dotykom na klucku, ale ked mam niekedy plne ruky nie som si isty, ci zamknem, ak nahodne odomknem a neotvorim ziadne dvere, auto sa o chvilu samo zamkne. Zaujimalo by ma, ci sa da nastavit, ze ked vypnem vsetko, odidem aj s klucom z auta von, zavriem dvere, auto sa samo zamkne?

Užívateľov profilový obrázok
QuIT
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 3. Mája 2012, 22:42

sir.andreas napísal:

Na tej lavej packe pod volantom (nie tempomat dole) mas vpredu taku malu plosku "minipacku", tal cez TU sa preklikas smerom hore-dole do toho nastavovacieho menu. Je to docela prevsimnutelne, ked o nej nevies.

Prikladam fotku, na ktorej si to mozes vsimnut, len skoda, ze to ten typek fotil pocas padu alebo co.

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných