... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
stanleyt318 napísal:Ahojte,
kedysi som tu nieco podobne cital na tuto temu ale dnes to neviem naist, ospravedlnujem sa vopred ak duplikujem.
Mam problem, ze ked mam normalne pustenu ventilaciu v aute pocas jazdy aj statia, tak v aute citit neskutocne nieco ako dym z motora, akoby som stal niekde a okolo mna turovali stare avie... ked si ale zapnem klimu tak je to v poriadku, smrad utichne az zmizne. Ten problem som mal dlhsie ale vzdy sa prejavil az po dlhsom stati v kolonach, nikdy nie este pocas jazdy a vzdy len uplne malinko.
Viem, ze to budu asi nejake tesnenia, pletenec skor nie lebo to by robilo asi iba pri stati a zapnutom motore, lenze mne to aj za jazdy pekne smrdi...![]()
Je niekto sikovny BA, TT kraj, kto by sa mi na to pozrel a rovno to aj opravil?
Dakujem vopred
Stano
VIN: FJ74318, 318d, 230 000km
Michaell_1 napísal:Zdravím pani oživím tuto staršiu tému. Tiež som mal problém, že mi prenikal smrad spalín do kabíny. Hlavne pri studenom štarte a pri stati na križovatke. Dlho ma to hnevalo až som konečne našiel stopy po dyme a stačilo my dotiahnuť spojku medzi DPF a turbom vid. Foto. Je tam skovaná matica na tej skobe, je to 13ka orech doťahoval som to na 2krat a už mam mesiac pokoj. Ta spojka bola dosť uvolnená a pritom som tam zatial nič nerobil.
foto: