Určite chod do toho!! Pre mna top topov n54 je životný štýl !! Mal som ich dve jednu xdrive automat (kokotina:)))) druhu zadokolka manual

Bežne veci často meniť olej, original olejový filter, sviečky podľa toho či to bude séria klasické alebo (odporúčam) MHD flasherom urobiť nejaký stage a potom treba kvalitnejšie studenšie a upraviť odtrh....... s tým ti tiež viem poradiť..... takisto cievky, tesnenie veka ventilov, ako u všetkých N52 takisto aj N54 môže mat presak oleja ako je olejový filter a to aj do vody... tesnenie za pár e....
Turba sa dajú repasovať problem je s wastegate ktoré sa vybije a hrká... ale aj na to sú už repair kity a viem kde to aj robia nie je to problem absolútne....
sem tam snímač nízkeho tlaku paliva, potom zasa nejaké iné cidlo, ideálne kúpiť s najnovším modelom vstrekovacov a meneným HPFP čerpadlom.....
A najdvolezitejsia vec, čo 50 000km sanie dolu a urobiť dekarbonizaciu!!!! Robím to pravidelne skúsim nájsť nejakú fotku čo ten “popici” priamy vstrek dokáže..... pomôže dorobiť oil catch tank aby olej nebol nasávaný ale ostal mimo motor tak to mám aj na zavodaku je to super..... oplatí sa takisto dať športový olejový termostat aby zbytočne nešla teplota oleja ku 120 stupňom.....
Takisto ľúbia elektromagnetické ventily čo ovládajú wastegate na turbach.....
Všetko záleží od koho to kúpiš kto čo a hlavne ako servisoval.....
to je na rýchlo asi všetko tak sa kľudne pýtaj :)
Prikladám foto
A prvé katy môžu kľudne ísť von, sú tam ešte stredové a tie na emisnú stačia osobne som tak prešiel a mal som mhd flasherom stage2+ veľký intercooler downpipes atd atd