Chlapi, díky za rýchle odpovede :)
neviem či má dobrú teplotu neskúšal som to ešte cez to blbé skryté menu, mám postup ako sa to má robiť ale nepodarilo sa mi to ešte

ale myslím že to nebude tým. vyskúšam to ale, a aku ma máť hodnotu 87 stupnov při prevádzke?
Tá klapka o ktorej píše Lulu991 je niekde v prístrojovej doske, čiže všetko dolu, zatial sa mi nepodarilo nájsť niekoho normálního čo by sa do toho chcel pustiť...inak v Bavarii 600 € len robota vraj...ale, týpek čo mi robil tuto diagnostiku povedal, a robil to při mne sedel som v aute a pozeral na to, pomaly sme otvárali tie klapky na 100 % (cez diag.) prává išla rýchlo to som si všimol, čakal som že to bude tá ľavá vodičová ktorá slabo kuri, ale aj tá sa otvárala ale veeeeeeeeeeeeeelmi pomaly na 100 %. keď zapnem klučik počuť ako sa otváraju ale či všetky...to neviem.
A čo piše potmehut že to třeba rozkliknuť dufam že je to toto:
"The operating unit supplies the flap motors wiht voltage. Check flap motor power supply(signal name)
:SM+ SM- ,Setpoint:9--- 16 V
Possible causes of fault if the target value is not reached:
- Lines/plug connections defective
- Component defective
- Flap motor power supply interrupted by operating unit"
"Ovládacia jednotka dodáva klapka motory Wihte napätia. Skontrolujte, či klapka motora napájania (názov signálu)
: SM + SM-, požadovaná hodnota: 9 --- 16 V
Možné príčiny poruchy, pokiaľ nie je dosiahnutá cieľová hodnota:
- Lines / konektory sú chybné
- Vadný komponentov
- Flap motora napájanie prerušené prevádzková jednotka
PS: tá vodičová strana kuri, ale veeeeeelmi slabo a niekedy vôbec. a keď sa pohrám s reguláciou teploty na jednej alebo druhej strane tak akoby nevedel čo má robiť a uplne sa to doserie až kým znovu nenaštartujem...
ešte raz diki