... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Pity777 napísal:obujes v pohode, ale nie s tymi gumami tie su prilis velke na e9x tam musis dat 225/35/R19 a 255/30/R19
Igmaus napísal:Tu sú na e92, neviem či máš LCI model alebo nie lebo napríklad E90/91 dostalo pri facelifte rozšírenú zadnú nápravu neviem ako to je na E92 od toho sa potom odvíja hrúbka použitých podložiek.
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=858642
Igmaus napísal:Kolesa tam das v pohode toho by som sa nebal ale bude traba uzsie gumy, trojka ma v technicaku zapisany predok 225 a zadok 255 neviem co to moze sposobit ked tam das tie sirsie ale hned prvy problem bude u policajtov pri kontrole... Inak tie kolesa vyzeraju na trojke dost dobre
// inak ak by si potreboval do zadu podlozky mam doma dve sady novych H&R black edition jedny su 10mm a druhe 12mm
///Martin napísal:
Musím to vyskúšať a uvidím. Policajtov mám na kokote, to by som neriešil. Na sedme som mal 255/30 R21 v predu a 295/25 R21 v zadu a neriešil som techničák. Tí dementi aj tak nemajú čítačky na malé tp (teda aspoň v Žiline). Skôr mi išlo o to či tam tie disky vojdú na gumách, aké sú tam obuté inak to pre mňa nemá význam a môžem rovno kúpiť nové pneu na BBS, ktoré tam mám teraz.
hansm5 napísal:tak tyhle gumy ani nezkousej,zkousel jsem predni 235-40 19 a drhly o podbehy....