... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
mordrag
Autor témy
Auto: Cherokee,Octavia,E28
Kraj: Bratislavský

zvlastne rezonancie + hnusny piskot od zadnej napravy

Streda, 10. Júla 2013, 19:27

caute klubaci a klubacky,

chcel som sa opytat ci niekto nema skusenosti s tym ze na dieselovej 318d (mozno aj na inych) ked ide auto v asi 1000-1500 otackach hlavne pri mensej rychlosti tak tam nieco tak zvlastne rezonuje ani neviem urcit miesto toho hluku lebo kazdy v aute to pocuje ide ale ja by som povedal ze to ide spod auta ako keby dajaky malicky pliesok rezonoval..

a dalsia otazka je ze menil som podvozok na aute a od vtedy vzdy ked prejdem cez nejaky vacsi vymol rychlejsie ako 20 km/h tak jak poskoci zadok tak to nechutne piskne ako ked si gumu o zubnu sklovinu date ale sto krat hlasnejsie..

vopred diky za reakcie :wink:
E46 318d-EX
E30 320i-EX
E28 (driftmissle) in progress
Porsche 944-EX
Jeep Cherokee
Škoda Ochcavia :-*

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA

Re: zvlastne rezonancie + hnusny piskot od zadnej napravy

Streda, 10. Júla 2013, 20:51

Skontroluj si tie hliníkové plechy okolo výfuku, zvyknú odpadávať časom, čo sa týka toho športového podvozku, tak aký si dával?? Uloženie si tiež menil ??

mordrag napísal:
caute klubaci a klubacky,

chcel som sa opytat ci niekto nema skusenosti s tym ze na dieselovej 318d (mozno aj na inych) ked ide auto v asi 1000-1500 otackach hlavne pri mensej rychlosti tak tam nieco tak zvlastne rezonuje ani neviem urcit miesto toho hluku lebo kazdy v aute to pocuje ide ale ja by som povedal ze to ide spod auta ako keby dajaky malicky pliesok rezonoval..

a dalsia otazka je ze menil som podvozok na aute a od vtedy vzdy ked prejdem cez nejaky vacsi vymol rychlejsie ako 20 km/h tak jak poskoci zadok tak to nechutne piskne ako ked si gumu o zubnu sklovinu date ale sto krat hlasnejsie..

vopred diky za reakcie :wink:
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

mordrag
Autor témy

Štvrtok, 11. Júla 2013, 03:35

tak tlmice su JOM co bola fakt chyba a nikomu to neodporucam, no ulozenie som tam dal to co bolo k podvozku ale kedze ten podvozok je uplne na :-# tak predpokladam ze aj to ostatne bude.. tie plechy kuknem diki za odpoved :wink:
E46 318d-EX
E30 320i-EX
Porsche 944-EX
Jeep Cherokee

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Júla 2013, 09:30

mordrag napísal:
tak tlmice su JOM co bola fakt chyba a nikomu to neodporucam, no ulozenie som tam dal to co bolo k podvozku ale kedze ten podvozok je uplne na :-# tak predpokladam ze aj to ostatne bude.. tie plechy kuknem diki za odpoved :wink:

tiez si myslim :wink:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 12. Júla 2013, 21:23

Moze to byt aj horne ulozenie, skus sa pozriet, ci su dobre dotiahnute tie 2 skrutky.

"Skripat" zvykne aj lozisko zavesenia kolies. Skus odstavit auto, daj neutral, rucnu spust dole a poskac trochu. Ak to budes pocut od kolesa a nie od ulozenia tak vies, co to moze byt.

Cislo 2

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/T ... uspension/
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

mordrag
Autor témy

Piatok, 12. Júla 2013, 21:58

cize dneska som menil ulozenia zadnych tlmicov, trocha to pomohlo kupodivu prestali najma tie rezonancie ale aj to piskanie sa oslabilo ale neprestalo, skusim to co si poradil.. kazdopadne dakujem ti za reakciu snad to tento krat pomoze :wink:
E46 318d-EX
E30 320i-EX
Porsche 944-EX
Jeep Cherokee

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 12. Júla 2013, 22:01

Skontroluj radsej vsetko, pochybujem ze ti odislo to lozisko zo dna na den. Mozem ti odporucit este to, aby si skontroloval skrutku, ktora ide cez to lozisko popripade pozri aj skrutku co drzi tlmic zospodu. V podstate si prejdi zaradom vsetko, co si rozoberal. Najlepsie by bolo poskakat v kufri a mat niekoho v jame aby pocuval, odkial to ide.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

mordrag
Autor témy

Piatok, 12. Júla 2013, 22:51

no mam k dispozicii len hydraulicky zdvihak bez jamy ale tlmice som skontroloval dneska tak skusim to co si ty vravel a ked tak aj ostatne veci naokolo lebo urcite to ide zo zadnej napravy a z oboch stran.
E46 318d-EX
E30 320i-EX
Porsche 944-EX
Jeep Cherokee

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných