Caute pani.mam 110kw automat a zda sa mi to byt strasne slabe voci inym 110kw autam...dokonca nejaka 1.9 tdi si myslim ze ide lepsie...od spodo sa celkom berie ale ok 80km/h sa mi to zda byt slabe..zoslapnem a len vysoke otacky dym a vykon nikde...poradte.
co znamena "bol robeny"? ze vymenili olej? alebo ze prekruzkovali piesty a vybrusili klubu? to je siroky pojem. Skontroluj kompresie ci su rovnake, pozri ako su na tom vsetreky, pozri ci nemas niekde derave sanie (dieru v intercooleri trebars). vysoka spotreba znamena bohatu zmes a to moze byt kludne aj tym ze mas niekde dieru, alebo aj milion a jeden dalsich veci, ktore bez poriadnej diagnostiky nezistis.
Musim to vyriesit nejako tak...cize najskor diagnostiku a popozerat hadice...nemoze to byt aj turbo???
Kubo diagnostika!!!!!!!!!! Nerob veci typu pokus - omyl. Môžeš mať zlý aj regulačný ventil na rampe. Ako sa píše hore x-milón vecí, ale pokiaľ to auto nedáš na PC tak to nezistíš to nieje stará Škoda.
neviem síce aké TDI porovnávaš ale vo všeobecnosti má tdi priebeh výkonu jeden velký kopanec a potom nič... takpovediac 96kw sa mi zdá oproti mojej 100kw ohodne živšia, no tak či tak ju vybehám...
Ja som mal tak isto nizky vykon a prepadala ma paranoja, ked som nevedel utiect felicii 1.6 ... mal som predratu podtlakovu hadicku na ovladanie turba... zalezitost asi 6€ a 30min pred barakom. Opravis aj sam.
Ale tie nervy , kym sa mi podarilo na to prist...uz som stracal nadej...
Ako pisu chalani ...diagnostika ti prezradi vela. Ale nie hocikto. Urcite clenovia klubu (vyznaju sa) ja som bol u typka, co mi ani nezistil, ze nejde turbo... chytrak...hlavne ze som sa ho na to pytal...