... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
matus22 napísal:ja som ho chcel tiež len kúsok vyhnúť tak som dal dole obklay na šoférovej strane ale nebolo šance s tým pohnúť. Jednak je dosť ťažký a velmi pevný. musel by si všetko rozobrať a celý ho vybrať.
to Olo* :
ten silikon v tom plaste za speťákom sa mi nezdá velmi dobrí nápad. máš tam repro a ked sa tam nazbiera voda??? neskúšal si dať dole speťák a utesniť to z vonka?
Avenger napísal:Takze ten spetak nemam silikonovat![]()
Staci len tu gumu prilepit riadne tym tmelom???? a aky teda bitumenovy alebo butilenovy???
fox1k napísal:keď som ja bol za kkta môžeš byť aj ty! na mňa sa pozerali že to chcem do auta![]()
btw skoč do mercury marketu, je to tam asi o 1,5€ lacnejšie
Ivank napísal:Ak ste z MT, tak v "Spojmarte" maju tmely... ja som kupil tam, tmel je odolny od -50 do +180... zaschne a ostane pruzny...
Meno si veru nepamatam. Ak tam pojdete, tak maju aj vzorky zlepene, mozete si vyskusat pevnost
Uz som zalepil vsetky dvere na aute a kopec inych veci v domacnosti...tmel drzi neuveritelne.
tuke67 napísal:chlapi , da sa zohnat tato vec nova ? myslim tu penu pod tapacirom download/file.php?id=32341&mode=view
Hemi Snake napísal:to je bpresne ten problem ktory mate vsetci ktorym zateka do auta. podlepit nanovo ten tapacir alebo co tio je a prestane tiect