... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Dieselpower330
Autor témy
Auto: BMW E46 330D
Kraj: Nitriansky

Vyváženie kľuky, remenice a zotrváku

Nedeľa, 5. Mája 2013, 09:02

Zdarec,
nakolko som prekutral cely net , a aj BMWklub a nasiel som toho malo , tak dufam ze to uz niekto z vas robil... potrebujem vyvazit tieto veci (vid nadpis) .. lenze kazdy hovori inak, jedny ze to je lepsie dat vyvazit ako celok... a iny ze samostatne.. remenica aj zotrvák su olahcene .. teda hlinnikove ..

Dieselpower330
Autor témy

Re: Vyváženie kľuky, remenice a zotrváku

Pondelok, 6. Mája 2013, 06:40

aa tak asi to nikto nerobil no nic . uvidime :-D

Užívateľov profilový obrázok
myso87
Auto: BMW e46 330xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 6. Mája 2013, 09:27

idealne by to bolo vyvazit spolu. Neviem ci ma nejake specialne procedury motor u BMW. No ked sme odlahcovali remenicu, zotrvacnik na skodovkach, tak sa to davalo vyvazovat ako celok. Poznacilo sa ako to bolo zlozene a potom sa to hodilo do auta...
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

Dieselpower330
Autor témy

Pondelok, 6. Mája 2013, 12:25

uz som patral zistoval a pisal upravcom motorov... a bolo mi povedane ze ako celok to nemam dat robit,, ze sa to ani vo vyrobe tak nerobi, kazdy diel mam dat vyvazit zvlast... aj koli vymenitelnosti v buducnosti.. bolo mi povedane ze niektore motory maju klukovku dovyvazenu dvojhmotou, ale ze moja kluka je vyvazena do nuly, cize je vyvazena nezavysle na dvojhmote a kladke.... lenze mam dalsi problem,, ked dam odlahcenu dvojhmotu musim k nej dopasovat adekvatne odlahcenu hlavnu remenicu :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot], Janci456 a 8 neregistrovaných