... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Viktor napísal:No ja viem ze by to bolo najlepsie vymenit vsetko ale naco budem menit to co este vydrzi a na druhej strane auto mam 5 mesiacov kupoval som nove zimne a letne pneu +17"elektrony na leto, teraz ma caka vymena filtrov a oleja , investoval som do muziky a detailov do interieru, caka ma nejake striekanie ,lepenie folie na int. listy a este vymena prednych repro... takze rozpocet uz dostal a este aj dostane dost zabrat preto sa snazim nevyhadzovat za veci ktore este netreba...

Viktor napísal:No ja viem ze by to bolo najlepsie vymenit vsetko ale naco budem menit to co este vydrzi a na druhej strane auto mam 5 mesiacov kupoval som nove zimne a letne pneu +17"elektrony na leto, teraz ma caka vymena filtrov a oleja , investoval som do muziky a detailov do interieru, caka ma nejake striekanie ,lepenie folie na int. listy a este vymena prednych repro... takze rozpocet uz dostal a este aj dostane dost zabrat preto sa snazim nevyhadzovat za veci ktore este netreba...

tie predne repro ma dostali :))) any si cez ne pocul ked ti bude hrkotat rameno a cvingat tyce stabiku :)))
  tie predne repro ma dostali :))) any si cez ne pocul ked ti bude hrkotat rameno a cvingat tyce stabiku :))) streknut potrebujem doskrabane dvere a na original radiu sa mi drbalo CD a zadne repraky chrcali... tolko k showcar
 streknut potrebujem doskrabane dvere a na original radiu sa mi drbalo CD a zadne repraky chrcali... tolko k showcar  ale je pravda ze ked pridam muziku tak nepocujem ten cap buchat... ale vibracie na volante ked tocim pravotocivu zakrutu ( skoro po 2 kolesach)
 ale je pravda ze ked pridam muziku tak nepocujem ten cap buchat... ale vibracie na volante ked tocim pravotocivu zakrutu ( skoro po 2 kolesach)  citim a tie ma seru viac ako nejaky buchot... vcera som bol s kamaratom a pozreme co sa s tim da spravit :)
 citim a tie ma seru viac ako nejaky buchot... vcera som bol s kamaratom a pozreme co sa s tim da spravit :) 

juldo_330d napísal:caute pani,mam 330d touring automat...treba mi menic cap na ramene,pripadne cele rameno..kolko to moze vsetko stat?
 ... uz sa tesim ked to bude vymenene :) este tam hodim rozperu na tlmice a potom uz nebudem vysmiaty od ucha k uchu ale dookola hlavy
 ... uz sa tesim ked to bude vymenene :) este tam hodim rozperu na tlmice a potom uz nebudem vysmiaty od ucha k uchu ale dookola hlavy 

hadam ma to rameno nezabije
 hadam ma to rameno nezabije