... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

fritolko
Autor témy
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Re: Výber brzdových kotúčov a platničiek

Pondelok, 9. Marca 2015, 18:00

pardon vcera poobede tam este neboli ked som kukal a dneska rano ked som pozeral uz tam boli ;-)

Užívateľov profilový obrázok
BorisHNR
Auto: BMW E46 330xi
Kraj: Nitriansky

Streda, 11. Marca 2015, 15:50

jkk napísal:
zimmerman nekupuj...

bez mihnutia oka by som bral toto:

http://www.ebay.de/itm/EBC-Redstuff-Bre ... 5d53c9097f

a zadok kludne bosh kotuce...

Prečo nie Zimmerman?
plánujem výmenu a dierované zimmermany dopredu sa mi pozdávali, tak preto sa pýtam :)

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive

Streda, 11. Marca 2015, 18:06

BorisHNR napísal:

Prečo nie Zimmerman?
plánujem výmenu a dierované zimmermany dopredu sa mi pozdávali, tak preto sa pýtam :)

aj mna napadla tato otazka ako som videl tento pripsevok ale nechcelo sa mi polemizovat, iba ti podam vlastnu skusenost...na tych brzdach mam najazdenych 80 tisic km, najprv v kombinacii s ate ceramic a potom ebc yellow/redstuff + plus som dal aj pancierove hadice na cely brzd.system. v oboch kombinaciach brzdili perfektne (vzhladom k ich moznostiam) a medzi platnickami som nijak nepostrehol rozdiel, iba ak tie panc.hadicky trochu zlepsili ucinok. teraz idem zase menit a rovnaka kombinacia ako prykrat, cize s ate ceramic, lebo tie naozaj nespinia kolesa, kdezto u ebc sa o tom neda hovorit, aj ked redy su keramiky. tak ze ti ich vrelo odporucam, prezili aj 2xpol hodinu na ringu a to ja mam dost tazku nohu. tolko k tomu

BorisHNR
Auto: BMW E46 330xi

Sobota, 14. Marca 2015, 11:45

Slavino napísal:

aj mna napadla tato otazka ako som videl tento pripsevok ale nechcelo sa mi polemizovat, iba ti podam vlastnu skusenost...na tych brzdach mam najazdenych 80 tisic km, najprv v kombinacii s ate ceramic a potom ebc yellow/redstuff + plus som dal aj pancierove hadice na cely brzd.system. v oboch kombinaciach brzdili perfektne (vzhladom k ich moznostiam) a medzi platnickami som nijak nepostrehol rozdiel, iba ak tie panc.hadicky trochu zlepsili ucinok. teraz idem zase menit a rovnaka kombinacia ako prykrat, cize s ate ceramic, lebo tie naozaj nespinia kolesa, kdezto u ebc sa o tom neda hovorit, aj ked redy su keramiky. tak ze ti ich vrelo odporucam, prezili aj 2xpol hodinu na ringu a to ja mam dost tazku nohu. tolko k tomu

super, toto som potreboval počuť :thumbup: :thumbup:

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Sobota, 14. Marca 2015, 11:51

Slavino napísal:
tie panc.hadicky trochu zlepsili ucinok.

presne jak pises a keby si tam dal titanove hadicky, tak by to uz brzdilo ako Formula 1 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

xcubus
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Marca 2015, 15:23

Zimmerman brzdy sa zvyknu ohnut a parkrat sa stalo ze som videl aj prasknute kotuce.
kup origo ATE kotuce a Textar platnicky a nemusis sa bat...bosch by som neriskoval, nie vsetko vedia dobre vyrobit. takisto mam zle skusenosti s brembo kotucmi.
Obrázok

Martin009
Auto: E46 320d Touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Marca 2015, 13:32

mam ebc ulitmax vpredu aj vzadu a k tomu zelene ebc platne a spokojnost .. najazdene natom tak 40 000 km.
zaujmavostou je ze zadok sa derie rychlejsie ako predok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní