... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
naftaman napísal:Ide na plno vždy :) mal som nehodu a zistil osm že mia j niekde klíma unikla neviem či to može mať suis
mato8331 napísal:moze to byt RJ kurenia tzv. jezko kurenia.... ked sa zohreje strati odpor a ventilator kruti naplno
PetoK napísal::!:
Pokial tomu nerozumieš, nepíš tu nezmysly...
![]()
![]()
![]()
Ježko s týmto ventilátorom nemá nič spoločné
naftaman napísal:Ahojte chalani mám problém že ventilátor ktorý je uplne v predu (na klímu) sa po otočení do polohy 2 stále točí naplno, čítal som tu že to može byť RJ toho ventilátora neviete pls číslo toho dielu nech to možem kupiť?
ROBO BMW napísal:
Nazdar. Máš na mysli ventilátor, ktorý je na prednom čele vozidla, ktorý vlastne chladí motor? No mne sa spúšťal vtedy, keď sa mi pokazilo to čidlo tlaku: 64539181464 na nádržke sušiča klímy. Možno máš v prdeli teplotné čidlo a spúšťa ti ventilátor.
No ale ja mám iný problém. Na panely automatickej klímy mi ukazuje, že ventilátor kúrenia fúka naplno, ale v skutočnosti nejde. Poistka je v poriadku, ventilátor na priamo ide. Asi mi odišiel KONCOVÝ STUPEŇ VENTILÁTORA - ten ježko. Má niekto na predaj?
PetoK napísal:Diagnostikou sa toto neda zistit. Jezka nekupuj z vraku,dopadnes ako s tymto. Najlepsie je kupit novy orig BMW, ten sa ti uz nepokazi. Bezny problem e46,e39...