... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fox1k napísal:toto je ako tak kvalita
http://gromaudio.com/store/all-bmwt.html
marttin napísal:Ved to je len auxa to si spravíš za 5 eur :)
Jemu ide o to aby prehadzoval pesničky na volante/radiu a nie na mobile alebo mp3 ...
marttin napísal:Ved to je len auxa to si spravíš za 5 eur :)
Jemu ide o to aby prehadzoval pesničky na volante/radiu a nie na mobile alebo mp3 ...
Lukas64 napísal:
daj návod ako spraviť ten aux za 5€
skusal som napajať na vstup cd changeru ale nedetekovalo mi aux , mam stary firmware v radiu takze možem si pískať.
možnosti su: vymena radia za novšie
vymena za no OEM radio
pripojenie druheho autoradio ako podružneho , bez možnosti ovladania na volante
a ešte jedna možnosť je napojiť ho na AM frekfenciu ale niesom taký majster že by som mohol potvrdiť fungovanie a už vobec neviem kam to pichnuť
tak napíš tvoju verziu aj bez možnosti ovladania na volante .
marttin napísal:
No CD kvalita ? podla toho s čoho tam budeš pušťat signal taka bude kvalita![]()
K tomu "návodu"
Tu je 4. možnosť
Teoreticky je to možne spraviť na hocijakom radiu , ja mam v aute iba bussines cd verziu a ten starý model bez aux ale spravil som tam aux za par eur a kvalita ? Hmm tažko povedať ked to audio čo tam je mizerne , ale myslím že je to maximalna možna kvalita ktora sa da s toho dostať.
Neviem ake tam máš radio , aby si to spravil potebuješ zanalosti s oblasti elektriky .. a postup je potom uplne jednoduchy , nejdem kde ide do toho procesora pre zvuk z cd vstup , najdem si pinout podla datasheetu, jednoducho prerušim cestu, napajkujem tam svoje vstupy AUX , kupim na ebay bluetooth modul za 5 e , zapojim ho sparujem s telefonom , vložim cd do mechaniky a počuvam hudubu, ide to priamo na ten procesor čiže žiadne menenie signalu (ak neratam ten bluetooth ale to si tam nemusiš davať ja som mam spravený aj aux aj BT .. čisty aux je kvalita bez šumu a pod .. s BT je tam už sum..)
Myslim že ak máš hocake radio a nepotrebuješ už cd da sa to takto spraviť ..len viem že tie s navigaciou su nejako rozdelene neviem nechce sa mi to študovať ale da sa :)
AlfarMT
a ten kabel s toho ebay ti pojde iba ak maš to novšie radio , čo to detekuje ..
marttin napísal:To nemám ale predsa to je Business radio nie?
To mám presne aj ja tam to nie je problém dorobiť :)
Lukas64 napísal:
jj je to businees
myslim že sa to hodi viacerým
inak dalo by sa to spravit cez prepinačik ešte ked by si chcel ponechat aj cd , pripadne neprerušovať cestu na plošaku a napaliť iba cd z napalenou tichou zvukovou stopou.
ked budem mat viac času vyskušam