Klubáci nestretol sa niekto s takým javom, že po výmene komplet spojkovej sady aj s ložiskom a výmene obidvoch uložení kardanu, auto vždy za studena na 3ke od 1500 do 2200 otačok vydáva nepríjemný zvuk ako hučiace ložisko, keď sa započúvam ide ten zvuk niekde z pod laktovky podľa mňa. Keď sa auto zohreje tak všetko v poriadku.
Robilo to hneď po nahodení nových dielov už cestou zo servisu. Mám sa obrátiť na predajcu a reklamovať napr. tie uloženia kardanu?
co sa tyka servisu robil mi to znamy vo svojom servise a doteraz nebol s nicim problem. Jasne, ze to pozrie znova ale mam pocit, ze sa kupilo ulozenie kardanu s vadnym loziskom ak to spravne chapem? co sa tyka znacky ak ma pamat neklame tak FEBI, prezistim este
ale jedna vec, preco iba na 3ke to robi..na inych rychlostiach krasne ticho ani trasenie ani nic. Predtym bolo na salat jedno ulozenie a druhe uz tiez nebolo najlepsie, tak to buchalo na vsetkych rychlostiach a teraz iba takto na 3ke..
Ja neutocim na robotu servisu, len nech Ti to pomozu pozriet a odstranit. Kludne moze byt vadne lozisko. Ja som kupoval lemforder, ked som mal E46 a nebol ziadny problem.
Ja neutocim na robotu servisu, len nech Ti to pomozu pozriet a odstranit. Kludne moze byt vadne lozisko. Ja som kupoval lemforder, ked som mal E46 a nebol ziadny problem.
v pohode, jasne ze to tam pojde naspat aby to pozreli. Ide mi o to aby sa nieco zbytocne nemenilo a ako zistit, ze ktore je vadne alebo ci to nie je nieco aj so spojkou novou a hlavne ci sa niekto s tym nestretol, ze lozisko nove je hned zle..