... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Re: UHP Led V3 kruzky

Sobota, 6. Apríla 2013, 21:17

zlte sa nevyrabaju a tie v3 su tusim 7000k a co ja ciem nebije to az tak do oci aj ked 100 ludi 100 chuti inak celkovo bmw aj do serie uz nedavaju zlte iba biele co tak pozeram

michaltt
Kraj: Košický

Sobota, 6. Apríla 2013, 21:35

Mna viac oslnuju halogeny na inych autach ktore svietia vsade len nie na cestu. AE mi vobec nevadia (ak sa na to pozriem nezaujato)
Taktiez mi nevadi, ked ma niekto hmlovky.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

kubo323ci

Sobota, 6. Apríla 2013, 21:44

hmlovky ani mne nevadia celkovo osvetlenie auta mi nevadi akurat zvyknem pokyvat hlavou nad tuzermi s tesco led dennym osvetlenim co to maju fuseracky spravene a este im to ani nesvieti :-)

BMW318i
Autor témy
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 11:09

a co tak policajti ? pouziva nekdo od vas AE na dene svietenie ???

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 11:12

nie nepouziva, 99% ludi ich pouziva ako parkovacky, kruzky nemaju schvalenie na pouzitie ako denne a navyse parkovacky?

BMW318i
Autor témy

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 11:19

ja viem ze su neni schvalene...ale tak auto vyzera lepsie a obcas aj budem pouzivat ako denne svietenie :D

kubo323ci

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 12:15

ja to mam ako denne svietenie jazdim s tym dennodene a stretavam policajne hliadky cestne kontroly radary a neviem co este a nikdy mi do toho nekafrali a ani nebudu kedze to nemam napojene na parkovacky tym padom mam vypinac stale na nule a preto mi svietia iba ae a nie aj zadne svetla tie pri dennom svieteni nesvietia ak to mate spravene spravne a co sa tyka homoligizacie tak na kryte je symbol a viac ich nema co zauimat hotovo

BMW318i
Autor témy

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 12:49

presne tak jak pises...ja to zapojim ako parkovacky a hotovo... ked uvidim fizlov zapnem svetla a hotovo...a ako sa to zapja na interierove osvetlenie ? kde najdem nejaky kabel kde to mam zapojit ?a ked to mam zapojene aj na interier tak to aj bude svietit ako parkovacky ?

fritolko
Auto: X3 E83

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 13:14

kubo323ci napísal:
zlte sa nevyrabaju a tie v3 su tusim 7000k a co ja ciem nebije to az tak do oci aj ked 100 ludi 100 chuti inak celkovo bmw aj do serie uz nedavaju zlte iba biele co tak pozeram

Myslim ze do serie davaju farbu kruzkov podla farby karoserie ... co vidim biele tak maju do biela kruzky a co vidim cierne auata tak maju zas zlte kruzky.

A ja pouzivam AE ako denne svietenie(t.j. ze mi svietia len kruzky a zidne obrysovky ani v predu ani v zadu) tiez mam vypinac svetiel na polohe 0 a s policajtami som problem nemal. Ale nikto ti na 100% nezaruci ze pokutu zato nedostanes. Od vyorbcu mas odporucanie to pouzivat len ako obrysove svetla. Je uz na tebe ako sa zariadis:D

kubo323ci

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 13:28

preco to chces zapojit ako parkovacky!? to je blbost sprav si to ako denne svietenie to znamena ze prepinac svetiel ti ostane v polohe 0 a svetla (AE) sa ti same zapnu pri stoceni kluca do polohy 2 a naslednom nastartovani a co sa tyka interieroveho osvetlenia tak najlepsie keby si mal aj osvetlenie nôh a na to by si to zapojil nic hrozne ak nemas tak by to bolo trosku horsie vtedy by si musel potiahnut kabel az na stropne osvetlenie co by bolo trosku viac roboty a fritolko ano to mas pravdu moze ta pokutovat ale keby mi za to chcel dat pokutu tak by som pozrel na okolo iduce auta a povedal by som mu ze ked mi chce dat pokutu za svetla nech da aj dalsim co tak jazdia a poviem ti ze je ich na cestach strasne vela co to nemaju oficialne no zakon o svieteni splnaju a policajti riesia uz len fakt vynimocne pripady a to ked to mas bud moc nizko svieti ti to slabucko alebo na modro alebo to mas fakt fuseracky spravene ze ti vidno kable a podobne nad pekne spravenymi svetlami a ked ti nesvietia parkovacky tak sa nad tym nezastavuju a neriesia to a ak by to chceli riesit tak su ti povynny dat priestor na odstranenie zavady na mieste a jednoducho tie ae odpojis ma to rychloupinanie takze tak skratka ked clovek chce tak tu pokutu nezaplati :-)

ice.blade

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 13:38

ak teba zastavia ze si porusil zakon uz ich dalsi co porusuju nezaujimaju ;) to ze ta zastavia za rychlu jazdu a okolo vas prefrci motorkar 300kou neznamena aby si sa ty ohanal tym ze aha on isiel rychlejsi :D tak isto sa nemozes vyhovarat na to ze xy ludi tak isto jazdia, teba capli ty mas smolu...

a aj to o tom odstraneni zavady zas trepes, ak ti najdu zavadu riesi sa to vzdy, je jedno ci ju vies odstranit na mieste alebo nie, bud ta vyriesia dohovorom alebo ti daju pokutu... ak sa policajtovi nebudu AE lubit (kedze policajti dobre vedia ze take auta maju kruzky dorabane tzn si spravil zasah do svetla ktory nebol schvaleny) a ty na mieste problem odstranis nebude mat dovod ti za to zobrat technicky preukaz od vozidla a NIE ze ti NEDA teda nemoze dat pokutu :D

kubo323ci

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 15:10

ice vidim ze mas napicu skusenosti co sa tyka odstanenia zavady na mieste ale dobre ty vies ty si to uz zazil a ja som kokot co si nikdy nemenil parkovacky na mieste aby som neplatil 20e pokutu tak ked si ku kazdemu policajtovi agresivny tak sa necuduj ze na teba jebu a daju ti pokutu aj keby si im ukazal papier ze ti to montovali v bmw dokonca aj co sa tyka rychlosti tak s teba maju policajti a stat radost ked sa nevies vyhovorit ja som platil iba raz pokutu aj to nie plnu sumu ale iba polovicu a aj to koli fotke vzdy sa da dohodnut policajt je tiez len clovek a ked si k nemu kokot tak on si ta tak vychutna ze sa s toho poseres ale vidim ze ty mas vela penazi tak davaj ich ficovi jemu sa zidu :-) ja niesom taky bohac no a preto sa ja s ludmi radsej dohodnem podame si ruky a obaja sme spokojny :-) ale je to ina tema a nemienim sa o tom bavit reagoval som tak ako ja zazivam dene premavku a ake ja mam skusenosti s policajtami tak poprosim nepiste tu na mna ze som kokot ze kokot viem ok dakujem a zapajajte si svetla ako chcete pripadne sa tu spytajte na borcov co vsetko zazili vsade boli ty vam najlepsie poradia ;-)

ice.blade

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 15:23

vymenit parkovacky ktore nesivetia a uplne zmenit svetlo je nieco ine, pleties do seba dve rozdielne veci, jazdi bez celneho skla s tym ze mas v kufri druhe a vyskusaj si to ukecat ze ty si tam to sklo nalepis :D

ja som osobne dlhe roky ziadnu pokutu neplatil ;) ale zas tu trepes nieco o com nevies, ja tu len pisem ze policajt ti moze zobrat TP ak danu vec neodstranis na mieste (taku vec co na aute nema byt alebo je v rozpore so zakonom) a za to ti pokutu moze dat vzdy... nic viac tak neviem co ma tu riesis ;) hlavne aby si sa ty hadal o tom ze ak sa vsetko opravi na ceste tak sa automaticky pokuta anuluje? alebo aby si sa hadal ze tie kruzky su v aute namontovane original od bmw na e46ke lebo podla teba pokial policajt nevidi nikde kable tak nema vobec sancu zistit ci to tak bolo montovane?

BMW318i
Autor témy

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 16:51

:D treba vedet kecat s policajtmi...ja som vecer pred nimi preletel 100 kmh v meste ale nesli zamnou a za dve hodin v dedine kde byvam ma zbadali a zastavili...hovorili ze ma videli letet v meste alr ze fotku nemaju a ze ma zastavili kvoli tomu ze mi nesvieti spz...a ze mam modre parkovacky...parkovacky som na mieste vybral ale v osvetleni spz som mal vypalene ziarovky tak to som uz vykecat nevedel...dali mi 60 eur pokutu
..pritom mam auto od zeme 5cm + vyfuk podlozky atd..zalezi od fizlov ze su aky a ked sa snimi vypravas kludne tak vies vykecat hoci co...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných