to je obycajny trojramenny stahovat. maju v kazdom lepsom obchode s naradim alebo sa to ludom vala v garazi.....ak by si sa po tom chcel zhanat, tak aspon vies ako sa to vola a co to je
Stale trapi ta spojka? Ten stahovak zozenie,ale ten vystredovaci trn po ktorom sa pyta nekupi nikde inde len v bmw a za kurva prachy. Ten stahovak si idem robit,len si ho musim najprv vyrezat na CNCčku a potom nechat zakalit a popustit u mna v praci.Mozem ti ho potom pozicat.
stahovak mam doma len velky jak svet ... potrebujem malicky a nie je to lacne ,,,, a ten trn potrebujem a to zohnat nemozem ... za rozumnu cenu ..... a kedy to budes mat hotove , mas u mna flasu domacej slivky ak mi to pozicias
ten stahovak neviem kedy bude.Ale tak skoro nie,lebo mam kopec inej roboty. Mozno poviem kolegovi ci sa mu to nebude chciet vyfrezovat,ale asi viem co povie. Skoda ze tu nie je pandrlacik ako ma kopne do riti.
Stahovak pouzi aky kolvek na stiahnutie.Ten trn je len na to,aby ti vystrdil lamelu a mekáno a mohol to dotiahnut na zotrvak. Ty specialne pripravky keby si mal kupovat,tak by si musel byt milionar.
ja som si vždy trn vyrobil z nadstavca na golu a izolačky. Všetko potom pekne pasovalo. Viem že k niektorím spojkám sa pribaluje aj taký plastový trn len treba zistiť ku ktorím.
kosti ... dobry nápad jednu mám doma . len potrebujem aby aj po vybrati bola funkčná , vyberá sa to z predu ?? alebo musis celu prevodovku rozmontovat ?