... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

danielf1
Autor témy
Auto: BMW 320D
Kraj: Trenčiansky

trasenie motora za studena

Piatok, 13. Decembra 2013, 10:40

Ahojte všetci,
potreboval by som pomoc,mám 320 D E46 r.v 2003.Asi mesiac dozadu mi začal motor pri naštartovaní robiť toto -keď na voľnobehu za studena pridám plyn a klesnú otáčky na minimum,zatrasie motor,keď pridávam plyn , pri 1000 otáčkach jeden valec na chvíľku vynecháva. Zaujímavé je že keď sa motor zohreje toto mi prestane robiť. Bol som na troch diagnostikách a nič sa nevykázalo. Predpokladám že by to mohli byť trisky?alebo jedna tryska? A ďalšia vec ktorej nerozumiem,už keď je motor zohratý,počas jazdy vyhodím rýchlosť,hodinky spotreby mi vybehnu na 6-10 litrov,zabrzdím úplne akože zastanem,ručička padne na nulu,tomuto už vôbec nerozumiem. Ako máte niekto dobrú radu,prosím napíšte mi. A keby mi niekto vedel odporúčiť servis na tie trysky ale taký servis kde mi aj pomôžu,lebo v okolí Prievidze som zatiaľ nikoho nenašiel kto by mi vedel poradiť.

Ďakujem
Dano

bado
Auto: bmw 320d e46
Kraj: Žilinský

Re: trasenie motora za studena

Piatok, 13. Decembra 2013, 11:02

Mne robi presne to iste az na to vynechavanie valca to neviem co moze byt.
Ta spotreba vybehne aj na 10litrov pri vyradeni rychlosti to je normal ale iba pri studenom motore samozrejme :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Sobota, 14. Decembra 2013, 14:07

urcite mas vsetko v poriadku podla diagnostiky? Bola ta poriadna diagnostika? Vyzera to na zhavenie... Mas funkcny prihrev motora ?

msakac33

Sobota, 14. Decembra 2013, 14:13

tu poomôze dobra diagnostika a zmeranie prepadov na vstrekovacoch ( nic zlozite, spravia ti to v kazdom normalnom servise za par Eur ) :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 01:28

Ak vynechava chvilu je to zhavenie ak dlhsie tak tryska.....vsetko sa da zistit diagnostikou len treba chciet....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

danielf1
Autor témy
Auto: BMW 320D
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 15:21

TT-SIMIK napísal:
Ak vynechava chvilu je to zhavenie ak dlhsie tak tryska.....vsetko sa da zistit diagnostikou len treba chciet....

vynecháva mi ked je studený motor,už ked je zohriatý tak to už tak nerobí. Keď pridám plyn na niakých 1500 otáčok a klesnú otáčky na voľnobeh,trošku ešte zatrasie motorom,akokeby aj pri základných otáčkach to vynechávalo. Diagnostiku mi robili ale bez toho že motor bežal čo je hovadina lebo takýmto spôsobom to nedokážu zistiť určite.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 23 neregistrovaných