... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
bohus napísal:tiez mam folie moc casu nemam nato idelne kebyze mi to niekto urobi napockanie :) za euri, nechce si niekto zarobit? :)
ak nikto nebude odvazny, urobim to sam len musim mat cas asi v january niekedy
bohus napísal:tiez mam folie moc casu nemam nato idelne kebyze mi to niekto urobi napockanie :) za euri, nechce si niekto zarobit? :)
ak nikto nebude odvazny, urobim to sam len musim mat cas asi v january niekedy
sandrito napísal:Ak máš fóliu na zadnom okne a ideš ju dávať dole koli tomu aby si opravil ten výhrev dávaj obrovský pozor aby si aj s foliou nestrhol ten výhrev (tie jemné čierne linky) dole....žiaľ aj to sa stáva...![]()
nadro napísal:Preto mám vzadu ale aj všade clonky
SakaLaka napísal:
Preto to neriesim, od kedy mam vodicak som zadny vyhrev na autach pouzil asi tak 2X staci oskrabat a to je dobre
nadro napísal:kolko mas vodicák a kolko najazdís?
SakaLaka napísal:
10 rokov a nabeh 35k+ rocne
SakaLaka napísal:
Preto to neriesim, od kedy mam vodicak som zadny vyhrev na autach pouzil asi tak 2X staci oskrabat a to je dobre
sandrito napísal:Tak si potom na pi šofér. Škrabať si možeš akurát tak svoje gule. Prepáč, ale nedalo mi to. Veď ide o bezpečnosť. Veď musiš vidieť do zadu.... Navyše sa okno zvykne orosiť a vidiš do zadu prd...Pre srandu to asi tam nie je....
SakaLaka napísal:
Ked pises ze si to zistil minulu zimu a odvtedy si to nedal dokopy a pises ze ide o bezpecnost tak ti onu ide asi jak mne o spotrebu.
Ja som vyjadril svoj nazor z mojho hladiska to neriesim uz len z toho ze mam tiez natiahnuty foliovnik na oknach a davat to dole a modlit sa aby sa to neodtrhlo a neposralo cele a potom vyplakavat tak to mi zato nestoji. Tod vse z mojej strany.
sandrito napísal:Ale mne to funguje, len 2 pasiky mi nejdu....Takze viacmenej je to kozmetická vada a hlavne to rušenie rádia...otravuje to aj ked len na malú chvilu a som zastanca toho názoru, že v aute by malo všetko tak fungovať ako bolo za nova....A o spotrebu mi nejde....Priemerku mam dobru...