takze separator je vymeneni aj s hadicami a problem stale pretrvava. Po rozobrati separatora a hadic tak bol plny mazlajsu a neviem preco. Vsak jazdim dlhe trasy cca. 40km. Jaj a chod motora sa nemeni ked otvorim viecko.
cauko, tak a podarilo sa ti to uz vyriesit?? mam presne ten isty problem, cez to viecko mi vyteka olej, a nova zatka pomaha asi tak ako si to napisal. Voda neubuda, oleja nieje ani vela ani malo. spini mi to vsetko naokolo. tiez mam motor n42, separator som nemenil ale ked si pisal ze nezbralo tak to vymenim az pri najblizsej vymene oleja. ak niekto vie co s tym tak poradte, dost som z toho
Nazdar páni... Tiež mám rovnaký problém a tak som sa chcel spýtať či náhodou niekto neviete, či je možné kúpiť len to tesnenie čo je na olejovej zátke motora. Ak je to tým, nech nemusím kupovať celú zátku zbytočne...
Tak nakoniec som pod tesnenie dal vrstvu silikonu a vymenil separator (bezudrzbovy za bezudrzbovy). Problem zostal tak uz teda neviem co moze byt za problem...
Tak nakoniec som pod tesnenie dal vrstvu silikonu a vymenil separator (bezudrzbovy za bezudrzbovy). Problem zostal tak uz teda neviem co moze byt za problem...
mne pomohlo vzdy kupit nove viecko ale potom ho uz v zivote neotvarat lebo uz prestane tesnit
takze problem je vyrieseni ze uz my viecko tesni. Oprava bola jednoducha zacalo presakovat na iných miestach . Pri odmerke na olej a hadice separatora a asi podla vsetkeho cez tesnenie veka ventilov. Takze otazka znie preco zacalo presakovat olej na inom mieste?