... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: TA-Technix nastavitelni podvozok

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 20:21

michaltt napísal:
uz ked stelovak tak aspon FK

http://bit.ly/FPE82o

ked som sa bavil s crumarom vravel mi ,ze ta technix je lepsia volba ako fk automotive....vraj ich predal uz dost a ziadna reklamacka ...

tak neviem....ja ho asi dam ked pojdem dolu

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 22:47

Zalezi aj kolko ten podvozok vydrzi 8)

ThinkPad
Auto: BMW 328CI

Nedeľa, 6. Mája 2012, 11:02

Caute nejdem zakladat zbytocne novu temu spytam sa tu.. ma niekto tento podvozok? je to cititelne tvrdsie ako original podvozok E46 coupe? mam 9" kolesa s nizkym ET a pri velkom prepruzeni mi to suchne o lemy, myslite ze to vyriesim tym podvozkom? popripade vie niekto cim sa vytvrdzuju pruziny/tlmice aby to nesuchalo? :roll:

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Nedeľa, 6. Mája 2012, 17:10

Ja sa vyjadrim len k podvozku mam ho od zimy a je to parada ano oproti serii je to tvrdsie ale je este stale celkom makky lebo kamos ma bilstein neviem aky a je to tvrde ja svina. Rozpraval som sa s Crumarom lebo aj ja som rozmyslal nad drahsim podvozkom a on mi povedal ze ak nejazdim zavodne tzn. Ring, drift, alebo dajake preteky do vrchu tak mi je drahy podvozok na dve veci ale sto ludi sto chuti mne sa to paci sam viem ze to nie je uplne to naj ale ruku na srdce za tu cenu a mas zaruku 2 roky aj keby si ho menil kazde dva roky tak sa ti to stale vyplati. Kamarat ho mal na 46tke 323 kupaku s 19kami a bolo to fajn akurat tvrdsie ako moje, ale len skrz disky, ale na bezne jazdenie co si myslim ze tu jazdi drviva vacsina ludi je to asi najoptimalnejsie riesenie za fajn peniaze a ak sa nemylim tak by tento podvozok mal mat aj MT-Speedy a ten ho ma uz pekne dlho na svojom kombiku a co viem tak bol v pohode takze sto ludi sto chuti.
a este k tomu kosti trasu nie je to az take tvrde ako ine podvozky ....
LSD hrkalka

ThinkPad

Nedeľa, 6. Mája 2012, 21:14

kolesa mam kratko mozno mesiac takze hrdza este nevysla.. farbu z vnutra mi osuchalo ale to osetrim no.. a k tym dorazom nema nikto napady s coho by sa dali urobit?

BMW318i
Autor témy
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Mája 2012, 07:20

mno ja uz mam namontoveny tento podvozok a zatial som spokojny :) auto je tvrdsie a pkne sedi na ceste :D predok mam cca 9 cm od zeme a zadok 11 cm - merane pri prahoch . tvrdost podvozku zalezi od toho ak nastavis ked das nizsie tak bude aj tvrsie :smile:

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Pondelok, 7. Mája 2012, 11:41

U TA-Technix je to cim nizsie tym makksie a cim vyssie tym tvrdsie takze urcite nie ze ked to mas dole to mas najtvrdsie ...
LSD hrkalka

ThinkPad

Pondelok, 7. Mája 2012, 13:27

to ako je mozne ze cim vyzsie tym tvrdsie? tomu nejak nerozumiem nemalo by to byt naopak?

vreco
Auto: Potuzený Touring

Streda, 9. Mája 2012, 11:42

Lil_Ego napísal:
Ja sa vyjadrim len k podvozku mam ho od zimy a je to parada ano oproti serii je to tvrdsie ale je este stale celkom makky lebo kamos ma bilstein neviem aky a je to tvrde ja svina. Rozpraval som sa s Crumarom lebo aj ja som rozmyslal nad drahsim podvozkom a on mi povedal ze ak nejazdim zavodne tzn. Ring, drift, alebo dajake preteky do vrchu tak mi je drahy podvozok na dve veci ale sto ludi sto chuti mne sa to paci sam viem ze to nie je uplne to naj ale ruku na srdce za tu cenu a mas zaruku 2 roky aj keby si ho menil kazde dva roky tak sa ti to stale vyplati. Kamarat ho mal na 46tke 323 kupaku s 19kami a bolo to fajn akurat tvrdsie ako moje, ale len skrz disky, ale na bezne jazdenie co si myslim ze tu jazdi drviva vacsina ludi je to asi najoptimalnejsie riesenie za fajn peniaze a ak sa nemylim tak by tento podvozok mal mat aj MT-Speedy a ten ho ma uz pekne dlho na svojom kombiku a co viem tak bol v pohode takze sto ludi sto chuti.
a este k tomu kosti trasu nie je to az take tvrde ako ine podvozky ....

Len upresním,že sú to Bilsteiny B8čky a vzadu kayaby čiže prirovnal by som to k pružnej doske :D ale som spokojný,jazdím dialnice a keď tomu dávam hore šturcom a donovalmi alebo čertovicou tak to sedí ako pribité. keď sa to rozsype tak pôjdem určite do buď do prvovýroby m-technik alebo ta-technix.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných