Caute
Dnes som bol naplnit klimu, kedze zacalo byt celkom teplo. Najprv to napichli na masinu aby si to odsalo zvysky starej, vraj to menilo aj olej, dezinfikovalo bla bla. Natlakovalo sa to tusim na 8bar, 2 minutky robilo test ale ziadna chyba. Nakoniec tam voslo 706g naplne. Klima chladi...parada. Problem vsak nastal cca po pol hodine jazdy.
1. Z fukarov mi ide silne sycanie, neviem co to moze byt ale je to naozaj hlasne.
2. Dalsia vec je, ze ked stojim zaparkovany tak klima sa sama zapina a vypina. Vidno to na otackach motora a je to aj citit. Ked sa zapne tak jemne tukne v oblasti motora a na pedaloch to viac drni. Potom sa vypne, a o 30 sekund znova zapne a dookola.
3. Co ma serie najviac je, ze ked vypnem motor, otvorim kapotu a prilozim ucho k miestu kde je vanos tak pocujem velmi jemne sycanie. Naozaj velmi jemne. Predokladam ze tam mam niekde unik tlaku z klimy pretoze min. rok ked som ju dal naplnit tak isla tak tyzden. Stavim sa ze sa to zopakuje aj tento rok.
To, ze mi vedia do okruhu napustit nejaku latku viditelnu pod UV lampou viem ale momentalne mi ide o to sycanie. Dufam, ze nebude treba rozoberat pol palubovky. Nejake postrehy ?
video :