... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

piciko
Autor témy

Spolahlivý servis prevodovka+kardan

Piatok, 6. Júna 2014, 15:02

Čaute, poznáte niekoho , kto vie zrepasovať kardan a pridávnu prevodovku za dobru cenu. Chcel by som to spravit pod jednou strechou. Kontaktoval som ZF jihlavu zatial nemam odpoved. Tu na SR v Novej Bani to vraj nerobia. Popripade osobitne.
Kardan sa da cca do 200euro .
Tu pridavnu prevodovku si netrufne odhadnut kolko to moze byt. /myslim ,že to nebude moc hrozne nakolko mam auto pojazdne/.

ďakujem pekne.

piciko
Autor témy

Re: Spolahlivý servis prevodovka+kardan

Piatok, 6. Júna 2014, 16:22

piciko napísal:
Čaute, poznáte niekoho , kto vie zrepasovať kardan a pridávnu prevodovku za dobru cenu. Chcel by som to spravit pod jednou strechou. Kontaktoval som ZF jihlavu zatial nemam odpoved. Tu na SR v Novej Bani to vraj nerobia. Popripade osobitne.
Kardan sa da cca do 200euro .
Tu pridavnu prevodovku si netrufne odhadnut kolko to moze byt. /myslim ,že to nebude moc hrozne nakolko mam auto pojazdne/.

ďakujem pekne.

Je to 330xd automat

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Júna 2014, 17:30

akurat som videl bilboard....kardanservis.sk...zilina....aj sa tu o nich pisalo v celkom dobrom duchu...
p.s. osobnu skusenost nemam....

piciko
Autor témy

Sobota, 7. Júna 2014, 18:49

lovec31 napísal:
akurat som videl bilboard....kardanservis.sk...zilina....aj sa tu o nich pisalo v celkom dobrom duchu...
p.s. osobnu skusenost nemam....

ďakujem otom viem , len najradsej by som to poslal naraz jednemu nech mam pokoj. skor mi ide oto kto vie robit tie prevodovky , zatial som kontaktoval ZF servis v jihlave.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných