... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
potmehuth napísal:Skus nasliapat spojku, ci bude neaka zmena. A po tom našliapaní to išlo radiť lepšie? Alebo nie? Ak áno, tak je problém v niektorom valci, ak nie, tak to treba bližšie omrknúť. Mozno Ti fakt odislo aj to lozisko.
thomaso napísal:na predošlom aute som mal veľmi podobné príznakya bola to zlomená lamela. Ked som stal a motor vypnuty zaradit islo vsetko, ked bolo nastartovane ne a ne tam vrazit rychlost
bocan111 napísal:
....ja tak isto...a prosim Ta, rychlost nesla zaradit, lebo to islo cez zuby, alebo vobec to nemalo snahu tam nejaku rychlost dostat, ako keby rychlost. paka neisla skocit vobec do polohy zaradenej rychlosti? ...dik...
thomaso napísal:práveže nie cez zuby ale páka nechcela skočiť do rýchlosti. Keď som štartoval so zaradenou rýchlosťou a na spojke tak auto sa hneď ako sa roztočil štatér pohýnalo dopredu. Keď bola spojka vonku tak som tu zlomenu lamelu videl. A puklo to keď som výchdzal z podzemnej garáže...
Peters2 napísal:skusal si to odvzdusnit? To ze budes slapat do pedala ako o zivot ti moc nepomoze skor naopak, spenis tu kvapalinu a bublinky su zleee... Pochybujem ze to bude nieco z loziskom, alebo lamelov, skor hydraulika!
Peters2 napísal:skor by som mal podozrenie na ten pomocny, ten je predsa len na "podvozku" ako ten co je v interiery... A hlavne neslapat do pedala ako o dusu pri odvzdusnovani, staci raz dvakrat slapnut a odvzdusnit, zbytocne spenis brzdovku. Inak ked to budes odvzudsnovat tak budes pocut ci sa tam nieco hybe, alebo nie.
DobreBrzdy.sk napísal:Mne raz odisiel pomocny-sekundarny spojkovy valec, teda ten co tlaci na vypinaciu vidlicku. Konkretne prepustalo tesnenie piestika. Prejavovalo sa to podobne, az po par zoslapnutiach sa dala zaradit rychlost. Zvonku to vyzeralo suche, pretoze kvapalinu drzala vonkajsia gumova manzeta, ale ked som ju odchlipol, tak sa vyvalila von. Bola tmava, az cierna - nova brzdova/spojkova kvapalina je cira, s nadychom zltej.