... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
peterson
Autor témy
Auto: BMW E60 530i Mpacket
Kraj: Banskobystrický

snimac v cerpadle vp44 PROSIM o radu

Piatok, 10. Októbra 2014, 20:41

Zdravim vsetkych bmwckarov =D> Prosim Vas neviete mi poradit? Mam E46 320 100kw. Auto mi startuje len za studena ked sa ohreje tak zhasne a nestartuje az kym neschladne. Diagnostika hlasila snimac uhlu natocenia v cerpadle vp44. Chcem sa opytat mozem ho preletovat nic sa nestane? netreba to potom nejako nastavit cez pc?? dakujem Vam za rady. chystam sa to menit v nedelu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kupil som si bmw a kamos mi povedal..."konecne si si kupil auto" "baworak je baworak"

gabi017
Auto: BMW 320d
Kraj: Košický

Re: snimac v cerpadle vp44 PROSIM o radu

Štvrtok, 16. Októbra 2014, 10:22

ahoj ja mám ten istí problém ja už to mám preletované dneska idem namontova dám ti vediet jak som dopadol ale može byť problém aj dakde v pásiku keby dakto vedel ako to treba premeraŤ vid foto ten snímač je v čerpadle vieš to vymontovať máš prípravok?
http://www.groupelectric.sk/mobilny-ser ... P44-PSG-05

Užívateľov profilový obrázok
peterson
Autor témy
Auto: BMW E60 530i Mpacket
Kraj: Banskobystrický

Re: snimac v cerpadle vp44 PROSIM o radu

Pondelok, 20. Októbra 2014, 19:34

my sme to vymenili na aute samozrejme sme museli stikat kable od riadiacej jednotky 4 kable. Auto mi neslo po zohriati motora /zbytocne vyhodene peniaze a prace kopec/, musel som vymenit cerpadlo cestou repasu dnes som ho doniesol cena 620 eur povod rakusko ... zajtra sa to ide skladat, pripravok sme si pozicali zo servisu .... dufam ze uz budem konecne jazdit :D :D :D :D :D
kupil som si bmw a kamos mi povedal..."konecne si si kupil auto" "baworak je baworak"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných