... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
nadro napísal:napíš do bmw bratislava mne to poslali do mailu. Ale dajú to iba majitelovi auta. Takže musíš im na požiadanie poslať ofotený techničák veľký a občianku. Držím palce.
havranxx napísal:Od koho si to ziadal a ako ? Je to nejaka bezna sluzba BMW ?mne už poslali popis auta s výbavou atd...
havranxx napísal:vualá... servisná knižka sa našla![]()
![]()
a inak - poslal som e-mail do BMW BA a poslali mi historiu... no bolo tam toho ani nie polovica s toho čo je v servisnej knižke, a aj tak tam boli iba dátumy kedy bolo auto pripojené na diagnostiku v nemecku....
RiFeK napísal:Caute,
poziadal som si o vypis servisnej historie na zakaznicky.servis.sk@bmw.com a prisla mi takato odpoved:
ďakujeme za váš e-mail. Z dôvodov ochrany osobných údajov BMW nemôže poskytovať tretím stranám, ako aj koncovým zákazníkom žiadne údaje, ktoré by sa týkali vozidla alebo servisnej histórie vozidla. Tieto informácie môže a má poskytnúť predošlý/posledný majiteľ (fyzická osoba) vozidla, alebo predajca (právnická osoba), ktorý vozidlo predával.
Ďakujeme za pochopenie.
Pred cca 2-3ma rokmi mi to este kludne vystavili, ma s takyto pristupom niekto sksuenost? Albo som trafil len nejakeho blbeho pracovnika?