... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PatO napísal:Takže moj problém ... Už druhý krát za posledné 3dni ako som odchádzal z práce , prídem na parkovisko a v tom som dostal "facku" na aute stiahnuté okná a dvere otvorené ... Netuším ako ... na 100 % som si istý že som okná nenechal stiahnuté a dvere otvorené . Vo firme nemá nikto také auto ako ja , je teda možné že ak si niekto otvára auto pomocov dialkového tak otvorí aj MOJE? . Auto sa mi dá zavret len cez centrálne zamykanie pretože zámok je K.O. Podotknem ešte že sa mi to nikdy predtým nestalo , až teraz ked som vymenil zamestnanie a parkujem na firemnom parkovisku .
Bude vdačný za akékolvek rady , čo to može byť ? a ako tomu predísť aby sa mi to znovu stalo .
![]()
EDIT: je to e46ka![]()
Dakujem
PatO napísal:Ano viem čo je plávajúci kod , teda aspon myslím že je to viac kodov ktoré sa pri každom otváraní /zatváraní menia ? Ale tých kodov tiež nije nekonečno či ? . Mne to tiež nešlo do hlavy , keby sa mi to stane na rozličných miestach nič nepoviem ale nie stále v práci na parkovisku ... Druhý deň parkujem dalej od toho parkoviska a auto sa mi neotvorilo . Nevravím že to musí byť tak ako píšem ja len mi to tak pripadalo .
PatO napísal:Neviem co natom nechapes , pol roka mam auto a dojebany zamok tam je od zaciatku . Preco mi to teda za ten pol rok nespravilo ani raz ? ale az teraz a 2x za tyzden na tom istom parkovisku kde je take iste BMW ///