... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fox1k napísal:a pri búračke do jednej strany máš urvaný hrniec aj na druhej
crumar napísal:Ako ako vela inych, tak aj ty si o tom len pocul, takze cim chces podlozit tvoje tvrdenia? Rozpera ma totiz 2 deformacne zony.
crumar napísal:Ako ako vela inych, tak aj ty si o tom len pocul, takze cim chces podlozit tvoje tvrdenia? Rozpera ma totiz 2 deformacne zony.
nadro napísal:
Juraj si dostal teraz nemal si trepať pič....ny. Ak si všimneš v strede je delená takže tam sa Ti potom rozlomí alebo ohne.
fox1k napísal:pozri na čo slúži to delnie a na čo ten šrób, a pičoviny si nabudúce odpusti sa tu so mňou nerozprávaj ako keby som bol z vajca v koši vysedený!
fox1k napísal:
nechce sa mi to hladať, niekde na zahraničnom fóre bolo pár foto.
nebolo to myslené na tvoju rozperu, ale celkovo
crumar napísal:Ono sa toho vela nakecalo, popisalo atd.Treba aspon 2x vidiet (zazit) ako 100x pocut, pripadne mat moznost pozriet sa pod kapotu novsich BMW a vidiet, ze kolajnicou medzi tlmicmi sa to neriesi.
Taktiez treba brat do uvahy, z akeho materialu je rozpera vyrobena, ako dojde k nehode, akou silou, uhol a xy dalsich faktorov, ktore maju vplyv na xy dalsich veci. Nemusis mat nainstalovanu rozperu a mozes dopadnut horsie ako s nou. Z mojho pohladu je rozvijat tuto temu dalej a hadat sa kto ma pravdu absolutne zbytocne. Autor tohoto prispevku sa chcel dozvediet nieco ine.
Bando napísal:Ja mam pocit že po namontovaní auto trošku menej pláva v koľajách ale je to možno len placebo.