... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: Rozdiel medzi E46330D a 335D E90

Pondelok, 3. Decembra 2012, 18:19

Pozri videl si tu cenu????? ved to je absolutne chore a moze to spravit len clovek co si nevazi peniaze....auto strati hodnotu uplne + nikdy ti to nik nezpise a pri prvej nehode pojdes brucat....
A furt to bude len lepenica ....

neni rozumnejsie si kupit e9x 335d???? lepsia vybava a tak????za 15k kupis hotove auto a nemusis sa jebkat s prestavbou....

Navyse posluchol by som PetaK pretoze si myslim, ze vie o com hovori...Malokto vie viac o BMW ako ak vobec niekto...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

mato2500
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 3. Decembra 2012, 19:07

kto povedal ze chcem auto na jazdenie po ceste ??? ale to nie je podstatne ... nechcem E9X ... nepaci sa mi to a na rozbuchanie je to drahe.. samozrejme ze auto bude jazdit na tabulach ale to len koli lepsej preprave, ze ho nemusim nakladat na vozik... ak sa ten Peto K vyzna nech pomoze,,, ja mu to dam aj spravit, lebo fakt je malo ludi co vie robit s BMW .. ja tam potrebujem do konca buduceho roka mat ten motor ... motor uz mam, teda viem kde ho zohnat konecen,, a aj kabelaz k nemu mam aj RJ vetko co treba ,, a co bude treba budem musiet na to naskrabat ... zaciatky su vzdy tazke :? ... cize ak viete niekto pomoct ozvyte sa

BrunoSoprano

Pondelok, 3. Decembra 2012, 20:24

Avenger napísal:
Pozri videl si tu cenu????? ved to je absolutne chore a moze to spravit len clovek co si nevazi peniaze....auto strati hodnotu uplne + nikdy ti to nik nezpise a pri prvej nehode pojdes brucat....
A furt to bude len lepenica ....

neni rozumnejsie si kupit e9x 335d???? lepsia vybava a tak????za 15k kupis hotove auto a nemusis sa jebkat s prestavbou....

Navyse posluchol by som PetaK pretoze si myslim, ze vie o com hovori...Malokto vie viac o BMW ako ak vobec niekto...

tak to musí byť strašná kalamita na ceste :-) a ešte s manuálom,načisto driftcar. To budú určite autičkári lopkári,čo majú také motory na záhrade nahádzané a toto mali ako pracovné auto :-)))))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných