... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
myroslav napísal:sakra, sa to nejako skomlikovalo moc, ale ved to radio urcite ma predzosilovac a ked potiahne 1 zosilovaci modul, tak urcite i dalsi zosik, ved ten zosilovac mu nebude odoberat stavu
myroslav napísal:sakra, sa to nejako skomlikovalo moc, ale ved to radio urcite ma predzosilovac a ked potiahne 1 zosilovaci modul, tak urcite i dalsi zosik, ved ten zosilovac mu nebude odoberat stavu
Skypco: bolo by mozne poslat radio k Tebe a vedel by si z toho dostat tie RCA-cka?
alfi666 napísal:Anoto radio ma predzosilnovac, ale on je stavany (rozumej jeho vykon) podla hodnot ktore potrebuje ten koncovy stupen v radiu.... 2 nasobnu zataz to neutiahne
... a ano.. koncovy zosik odobera "stavu".. presnejsie signal z toho predzosilnovaca...
Takto isto som si pred 2 rokmi vytiahol vystupy na subwoofer z mojho origi Peugeot radia... nedaval som tam ani kondik ani odpor a uz vobec nie predzosilnovac..... najprv nesli zadne repraky, az sa nakoniec odpalil cely koncovy zosilovac v radiu
... ak to chces risknut, tak prosim
Pricinou bolo zrejme to, ze neboli od seba oddelene ten koncovy zosik a subwooferovy zosik.
Junior napísal:Ahoj, takže ten 3.5mm Stereo Jack to Mini ISO na tento typ rádia tam nepasuje? Až som správne pochopil. Nemal som ešte rádio vonku, tak sa rasšej spýtam tu. Bola by to jednoduchá voľba, aj keď napájkovať to nieje tiež nič strašné.
(http://www.streetlegal.hu/images/galeri ... 490-05.jpg)